Wat verdien je als productie assistent?

Wat verdien je als productie assistent?

Het gemiddelde salaris voor een productie assistent (m/v) in Nederland is € 2.565 per maand.

Wat verdient een uitvoerend producent?

Een producent kan een loon verwachten dat tussen de 2200 en 4700 euro per maand, bruto, uitkomt, al kunnen zeer succesvolle producenten boven deze grens uitkomen. Naast dit salaris kan de producent als arbeidsvoorwaarden het volgende verwachten; ziektekosten, bonussen, en vervoer.

Wat is de taak van een producer?

Een Producer is iemand die audiovisuele producties organiseert. De Producer zorgt dat alles op tijd is geregeld en hij bewaakt de begroting. De Producer regelt bijvoorbeeld een geluidsstudio om een commercial op te nemen, mensen die de commercial inspreken, de muziek die onder de commercial komt en de salarissen.

Wat verdien je in productie?

Een Productiemedewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.140 bruto per maand. Salarissen variëren van € 1.820 (laag) tot € 2.465 (hoog).

Wat verdien je in de dagdienst?

Salaris logistiek medewerker dagdienst per jaar, maand en uur

Provincie Jaarsalaris Maandsalaris
Noord-Brabant € 27.000 € 2.278
Noord-Holland € 29.000 € 2.425
Overijssel € 26.000 € 2.180
Utrecht € 22.000 € 1.871

Wat verdient een documentairemaker?

Veel documentairemakers doen naast documentaires ook commerciële opdrachten zoals reclames om voldoende inkomsten te krijgen. Als een documentaire aanslaat of een prijs wint kan dit nog tot leuke inkomsten leiden. Het salaris van een documentairemaker komt gemiddelde genomen niet ver boven de 3000 euro.

Hoeveel verdien je in de filmindustrie?

Het aanvangssalaris van een Regisseurs en producenten voor film en theater e.d. bedraag meestal tussen de € 1.885 en € 2.684 bruto per maand. Na een dienstverband van 5 jaar bedraagt het salaris tussen de € 2.269 en € 3.325 per maand bij een werkweek van 38 uur.

Hoe word je een filmproducent?

Je kunt naar de filmacademie gaan, naar de toneelschool, of naar een ander soort opleidingsinstituut die een bepaalde filmrichting aanbiedt. Hoe dan ook, je zult een vierjarige Bachelor of Arts moeten behalen in productie, filmwetenschappen of een vakgebied dat daar nauw aan verwant is.

Wat doet een producer bij TV?

Een televisieproducent is een persoon die werkzaam is in de media en entertainment. Deze persoon heeft leiding over alle mogelijke aspecten van een televisieserie of -programma, van ideeverwerking tot casting.

Wat is regisseren?

regisseren – regelmatig werkwoord uitspraak: re-gis-se-ren 1. de leiding hebben bij het maken van een film of toneelstuk ♢ hij heeft al drie films geregisseerd Regelmatig werkwoord: re-gis-se-ren ik regisseer…

Hoeveel verdien je als regisseur?

Een Regisseur in Nederland verdient gemiddeld € 4.105 bruto per maand. Salarissen variëren van € 3.490 (laag) tot € 4.725 (hoog).