Wat valt er onder Brazilian wax?

Wat valt er onder Brazilian wax?

De meest bekende en populairste waxbehandeling is verreweg de Brazilian wax. Hierbij wordt de gehele schaamstreek onthaard, inclusief de haren tussen de billen. Deze behandeling wordt uitgevoerd bij zowel vrouwen als mannen (Boyzilian).

Kan ik zelf mijn vagina waxen?

Harsen en waxen Dan is harsen een optie voor jou. Tijdens harsen en waxen trek je de haren (inclusief haarzakje) uit de huid. Het duurt ongeveer 3 tot 6 weken voordat je haartjes teruggegroeid zijn. Er zijn speciale waxbars en schoonheidssalons waar je jouw schaamstreek kunt laten harsen.

Hoe lang moet je Beenhaar zijn om te waxen?

Het heeft de voorkeur de haren in de 2 tot 3 weken voor behandeling niet te scheren. Het haar moet minimaal een halve centimeter lang zijn om het beste resultaat uit de (eerste) waxbehandeling te halen.

Lees ook:   Hoe bak je zalm moten?

Hoe wax je je bilnaad?

Voor de bilnaad gebruik ik filmhars, de Brazilian filmhars. Deze hardt iets sneller uit (wat erg handig is omdat de huid tussen de billen net iets warmer is) en is weer zachter voor de huid.

Hoe ziet een Brazilian wax eruit?

Bij deze stijl haal je simpelweg de haartjes weg die zichtbaar zijn tijdens het dragen van een bikinibroekje. Dus op je bovenbenen en net buiten je bikinilijn, maar ook aan de bovenkant van je schaamstreek zodat de haartjes niet boven je slipje uit komen.

Hoe schaamstreek laseren?

Schaamhaar laseren met onze Soprano Laser Dit wordt uitgevoerd met een Soprano Laser. Deze laser straalt heel gericht laser pulsen uit op één specifiek deel van de huid. De korte pulsen zorgen ervoor dat het eiwit in het haarzakje stuk gaat waardoor de haarwortels zullen worden aangetast en uiteindelijk afsterven.

Kun je je vagina laseren?

Het is namelijk mogelijk om je vagina te ontharen door middel van laserbehandelingen. De behandelingen bij Hairless Laser Clinics zijn vrijwel pijnloos en zeer effectief. We maken namelijk gebruik van een Soprano laser die zijn energie gericht bundelt. Hierdoor is scheren, waxen en harsen verleden tijd.

Lees ook:   Welke 3 specifieke functies heeft Google Spreadsheets?

Hoeveel wax nodig voor benen?

Hoeveel hars je in de harspot doet, hangt een beetje af van wat je wilt harsen. Wil je alles harsen dan vul je hem voor 3/4. Dan kun je de hars nog goed doorroeren zonder over de rand te gaan. Als je niet zoveel wilt harsen vul je toch minimaal de helft van de pot.

Hoe lang blijven je benen glad na harsen?

Je benen blijven glad voor 1 tot 2 dagen, tot de stoppeltjes teruggroeien.

Hoe billen harsen?

Het belangrijkste is dat je goed scrubt, één dag van te voren. Dan gaan al je haartjes omhoog staan. Je kunt er beter geen bodylotion op doen vlak voor, of een dag voor de behandeling. Het is belangrijk dat je huid zo droog mogelijk is, je moet geen vettige huid hebben dan pakt de wax minder goed.

Hoe kan je je Konthaar weghalen?

Hoe je konthaar scheren

  1. Stap 1: Douchen & wassen.
  2. Stap 2: Maak je scheermes schoon en desinfecteer het.
  3. Stap 3: Trim het haar op je billen.
  4. Stap 4: gebruik scheergel of -crème.
  5. Stap 5: Scheer je billen.
  6. Stap 6: Scheer tussen je billen.
  7. Samengevat.
  8. Andere manieren om je konthaar te verwijderen.
Lees ook:   Hoe moet je ingooien bij voetbal?