Wat staat er op het titelblad?

Wat staat er op het titelblad?

Hierop staat de titel van het verslag, je eigen naam, de klas waar je in zit, eventueel de naam van jouw docent en de datum van inlevering. Zorg ervoor dat in de titel duidelijk naar voren komt waar het verslag over gaat. Kies het liefst voor een korte en pakkende titel.

Wat is het verschil tussen een voorblad en titelblad?

De titelpagina, ook wel het voorblad of omslag genoemd, is de eerste pagina van jouw scriptie. Op deze pagina plaats je onder andere de titel van jouw scriptie, jouw naam en opleiding. In dit artikel lees je welke onderdelen op de titelpagina komen te staan.

Hoe maak je een mooi titelblad?

Klik op het tabblad Invoegen, in de groep Pagina’s, op Voorblad. Klik op een indeling voor een voorblad in de galerie met opties. Nadat u een voorblad hebt ingevoegd, kunt u de voorbeeldtekst door uw eigen tekst vervangen. Klik om een deel van het voorblad, zoals de titel, te selecteren en typ de tekst.

Hoe moet een verslag eruit zien?

Checklist: Inhoudsopgave

 1. Inhoudsopgave is automatisch gegenereerd.
 2. Voorzien van duidelijke titels.
 3. Verschil in koppen bij gebruik van hoofdstukken en paragrafen.
 4. Maximaal 2 pagina’s.
 5. De kopjes inleiding tot en met literatuurlijst staan in de inhoudsopgave.
 6. Het kopje inhoudsopgave staat niet in de inhoudsopgave.

Wat moet er op een omslag?

Omslag maken

 • De titel. Schrijf een goede titel die kort en krachtig de inhoud van je scriptie weergeeft.
 • Ondertitel.
 • Afbeelding.
 • Naam van de schrijver.
 • Titel + ondertitel.
 • Afbeelding.
 • De status van het rapport.
 • Naam van de schrijver.

Waarom een voorblad?

Doordat een voorderailleur niet langer nodig is, ontstaat ruimte om het achterwiel in de richting van de trapas op te schuiven tot op slechts enkele millimeters afstand van de zitbuis. Daardoor wordt de wielbasis compacter en de fiets wendbaarder.

Wat is een ondertitel in een verslag?

Een ondertitel is een extra zin die de boektitel nader toelicht. De titel van je boek is vaak de kortste samenvatting van je verhaal en verleidt je publiek het boek op te pakken en open te slaan. Soms kan een ondertitel nodig zijn om je kernboodschap meer kracht bij te zetten.

Hoe maak je een voorblad in Google Docs?

Hoe maak je een voorblad Google Docs op een iPhone Open Google Documenten. Selecteer (+)pictogram in de rechterbenedenhoek om een ​​nieuw document te maken om uw voorblad helemaal opnieuw te ontwerpen. Tik … drie horizontale stippen rechtsboven en ga naar Page Setup om de pagina op te maken.

Hoe maak je een aantrekkelijke voorpagina?

Maak daarom een aantrekkelijke voorpagina, een titelpagina waar duidelijk aandacht aan is besteed. Die ook duidelijk maakt waar het document over gaat. Gebruik daar waar nodig goede afbeeldingen; de afbeelding moet iets toevoegen. Dat kan ook jouw logo en/of het logo van de klant zijn.

Hoe moet je een verslag schrijven?

Hoe maak je een verslag?

 1. De voorbereiding. Kies, indien dat kan, een onderwerp dat je interesseert.
 2. Maak een goede indeling van de hoofdstukken. Zoek uit welke informatie bij elkaar hoort en bundel het in losse hoofdstukken.
 3. Schrijf het verslag.
 4. Zorg ervoor dat je verslag er goed uit ziet.
 5. Controle!
 6. Printen.

Wat is de opbouw van een verslag?

De titelpagina, inhoudsopgave, inleiding, resultaten, conclusie en discussie, samenvatting, evaluatie en de bronvermelding vormen de verplichte onderdelen van een verslag. Een verslag wordt altijd gemaakt met behulp van een tekstverwerker.

Wat moet er op een kaft?

Titel: Een korte pakkende titel die de lezer nieuwsgierig maakt. Ondertitel: Een ondertitel bestaat vaak uit 1 of 2 zinnen die de titel verduidelijkt….De perfecte lay-out

 • Automatisch gegenereerde inhoudsopgave.
 • Figuren- en tabellenlijst.
 • Consistente lay-out van paragrafen.
 • Paginanummering.