Wat staat er in een bevestigingsmail?

Wat staat er in een bevestigingsmail?

Klinkt voor de handliggend, maar zorg ervoor dat de datum van de afspraak, het tijdstip en het soort behandeling of het onderwerp van de afspraak in de mail staat. Mocht de klant een wijziging willen maken aan de afspraak, zorg dan dat al je contactgegevens in de mail staan.

Hoe bevestigingsmail sturen?

Eén bericht controleren

 1. Schakel in een nieuw e-mailbericht in het menu Opties in de groep Bijhouden het selectievakje Ontvangstbevestiging aanvragen of het selectievakje Leesbevestiging aanvragen in.
 2. Stel uw e-mail op en klik op Verzenden.

Hoe een afspraak bevestigen?

Hartelijk dank voor de uitnodiging voor het sollicitatiegesprek / bedankt voor de uitnodiging. Hierbij wil ik de afspraak op [datum] om [tijdstip] bevestigen. Ik verheug mij erop om u in een persoonlijk gesprek te overtuigen van mijn vaardigheden voor de functie als [titel functie] en kijk uit naar het gesprek.

Wat is een bevestigingsbrief?

Een bevestigingsbrief of zakelijke brief is een briefwisseling om details te bevestigen, zoals mondelinge overeenkomsten, afspraken en sollicitatiegesprekken.

Hoe vraag je om een ontvangstbevestiging?

Vraag zo eenmalig om een ontvangst- en/of leesbevestiging:

 1. Open Office Outlook.
 2. Klik op Nieuwe e-mail.
 3. Maak een mail zoals u gewend bent.
 4. Klik in het mailvenster op het tabblad Opties.
 5. Zet een vinkje bij Vragen om ontvangstbevestiging.
 6. Zet een vinkje bij Vragen om leesbevestiging.
 7. Verstuur de mail zoals u gewend bent.

Hoe schrijf je een ontvangstbevestiging?

Graag bevestigen wij de ontvangst van uw brief d.d. [datum] waarin u [onderwerp brief]. Graag bevestigen wij de ontvangst van [onderwerp] betreffende [inhoud]. Bedankt voor uw brief van [datum] waarin u [onderwerp brief]. Hierbij bevestigen wij de ontvangst van uw reactie naar aanleiding van [onderwerp].

Hoe zet ik ontvangstbevestiging aan?

Ontvangst- of leesbevestigingen ontvangen

 1. Klik in het geopende bericht op Opties.
 2. Schakel in de groep Controleren het selectievakje Ontvangstbevestiging verzoeken of Leesbevestiging verzoeken in.

Waar vind ik bevestiging afspraak vaccinatie?

Ga naar Coronavaccinatie-afspraak.nl en klik op de blauwe knop met ‘mijn vaccinatiegegevens inzien’. Log in met uw DigiD. U ziet dan welke afspraken er nog gepland staan. En welke afspraken u al gehad heeft.

Hoe schrijf je bevestiging?

Wat betekent bevestigingen?

bevestiging – Zelfstandignaamwoord 1. het bevestigen, het mededelen aan iemand dat iets is zoals gevraagd is of verondersteld wordt ♢ Bij deze bevestigen we de vanmiddag gemaakte afspraken. 2. het bevestigd zijn, het vastzitten aan iets anders ♢ Het hek werd aan de…

Wat betekent bevesting?

het bevestigen, het mededelen aan iemand dat iets is zoals gevraagd is of verondersteld wordt. het bevestigd zijn, het vastzitten aan iets anders. datgene waarmee of waardoor twee of meer dingen aan elkaar vastzitten.