Wat schrijf je op een verjaardagskaart 90 jaar?

Wat schrijf je op een verjaardagskaart 90 jaar?

Gefeliciteerd met de 90 jaar die je met zoveel vreugde en bereidheid hebt geleefd, zelfs in minder glorieuze dagen. Moge er nog vele kansen op geluk komen en mogen gezondheid, liefde en vrede altijd jouw reisgenoten zijn!

Wat betekent 90 jaar?

70 jaar: Jacob (of Rachel) 80 jaar: Jozef (of Asnath) 90 jaar: Efraïm. 100 jaar: Metusalem.

Wat is de leeftijd der sterken?

De leeftijd der sterken, der zeer sterken, leeftijd van 70 jaar, resp. 80 jaar oud. Waarschijnlijk afgeleid van de tekst in Psalmen 90:10, ‘Zeventig jaar duren onze dagen, / of tachtig als wij sterk zijn. / Het beste daarvan is moeite en leed, / het gaat snel voorbij en wij vliegen heen’ (NBV).

Wat is de 90e verjaardag van jou?

Enkele verjaardagsteksten voor de 90 jarige: De 90e verjaardag van jou, vergeet ik niet gauw. Misschien ben ik te vroeg, ofwel te laat. wensen heb ik genoeg, wel honderd of meer, dat volstaat. Voor vandaag en morgen en voor al de andere dagen. Wensen we je een leven zonder zorgen. Gefeliciteerd met uw 90e verjaardag, een hele fijne verjaardag

Wat is uw 90e verjaardag toegewenst?

Gefeliciteerd met uw 90e verjaardag, een hele fijne verjaardag toegewenst. Ik hou van u, u bent nu 90 jaar geworden. Het leven kent zo zijn goede momenten. En dit is nou precies zo’n dag. Waarvan jij extra genieten mag. Op uw verjaardag lieve oma, bied ik u mijn beste verjaardagswens , want er is op heel de wereld.

Wanneer mag een jarige 90 jaar worden?

Iemand die 90 jaar mag worden, heeft veel van wereld gezien en veel levenslessen geleerd. De kans is groot dat jij ook veel inspiratie en wijsheid hebt mogen ontvangen van de jarige. Je kunt de jarige dan ook verrassen met een verjaardagswens waarbij je hem of haar bedankt voor alle wijsheid en kennis dat de jarige aan jou heeft overgedragen.

Wat zijn de felicitaties voor een verjaardag?

Voorbeeld felicitaties voor een verjaardag. Wij hebben daarom een aantal felicitaties voor een verjaardagskaart voor je op een rijtje gezet. Zo kun jij inspiratie op doen voor jouw persoonlijke verjaardagstekst. Zakelijk (collega’s/je baas} Beste, Van harte gefeliciteerd met uw verjaardag. U bent een fijne collega. Elke dag is bijzonder door u.

Wat geef je een man die 90 wordt?

Extra grote en gemakkelijk leesbare speelkaarten. Als Opa’s ogen wat minder goed worden zijn extra grote speelkaarten erg handig voor een 85- of 90-jarige! Zo zijn de kaarten veel beter leesbaar bij het bridgen. Ook een kaartenhouder speelt voor Opa zeker zo comfortabel.

Hoe noem je een 90 jarige?

Waarom meer verjaardagspreuken?

Meer verjaardag spreuken: Liever goed oud worden dan lang jong blijven. Felicitaties willen wij je schenken, en een mooie dag om aan terug te denken. De mooiste jaren van het leven beginnen elk jaar opnieuw. Hieper de Piep. Wij vergeten jouw verjaardag niet. Een tekst van liefde op jouw verjaardag van jouw allerliefste.

Welke leeftijd is een kroonjaar?

jubileumjaar dat door vijf of tien deelbaar is. elk vijfde of tiende jaar in het leven van iemand of het bestaan van iets, doorgaans gevierd met feestelijkheden of een herdenking; jubileumjaar dat door vijf of tien deelbaar is. Voorbeelden: Hij wordt vandaag 60, een kroonjaar.

Wat is een gelukkige verjaardag?

Gelukkige verjaardag. Vandaag word je een jaartje ouder, dus ook een jaartje gekker, gefeliciteerd met je verjaardag. Een Chinees spreekwoord zegt: je moet leven toevoegen aan de jaren in plaats van jaren aan het leven. Ongelooflijk toch hoe tof het is om oud te worden als het iemand anders overkomt.