Wat mag je niet versturen naar USA?

Wat mag je niet versturen naar USA?

Het is verboden de volgende goederen naar de Verenigde Staten te versturen: alcoholische dranken….Wat mag je alleen onder voorwaarden naar de VS versturen?

  • zendingen met goederen erin.
  • zendingen met voedingswaren, inclusief voedingssupplementen en drank.
  • zendingen met lithiumbatterijen.

Hoeveel kost het om iets naar Amerika te sturen?

Een pakket versturen naar Amerika kost vanaf € 29,- voor een economy levering en €38,- voor de express service. Pakketten worden met TNT, DHL en FedEx verstuurd.

Hoe lang duurt het om een brief te versturen naar Amerika?

Toegevoegd na 5 minuten: Het duurt drie tot zes dagen met Priority service en bij pakketjes met Track & trace, zeven tot elf dagen met Standard service, en twee dagen met Spoedservice.

Hoe pakket versturen naar Amerika?

Hoe werkt online frankeren?

  1. Ga naar jouw.postnl.nl.
  2. Kies de Verenigde Staten als land van bestemming en vul alle gegevens in.
  3. Onderaan de pagina staat de douaneverklaring voor je klaar. Vul deze ook in.
  4. Betaal online en print het verzendlabel.
  5. Geef het pakket af bij een PostNL-punt.

Hoe lang duurt een brief van Amerika naar Nederland?

De post in de VS zegt dat het er maximaal 10 dagen over doet (voor een brief of kaart) met express mail (airmail voorheen). Een pakketje kan enkele weken tot een maand duren i.v.m. douane praktijken, vooral in NL.

Hoeveel kost een pakketje versturen naar Amerika?

Een pakketje versturen naar Amerika kost vanaf € 29,- voor een economy levering en €38,- voor de express service. Pakketten worden met TNT, DHL en FedEx verstuurd. Als je een pakket naar Amerika verstuurt, moet je dus een douanefactuur bij jouw zending toevoegen.

Waar kunt u uw pakket naar Amerika verzenden?

Voor het versturen van een pakket naar Amerika bent u bij CheapCargo aan het juiste adres. Of het nu gaat om een spoedzending of een standaardzending, bij CheapCargo.com krijgt u alle mogelijke vervoerders inclusief verzendkosten en levertijd op een rij. Hierdoor kunt u uw pakket altijd zo goedkoop mogelijk verzenden!

Welke vervoerders versturen uw pakket naar Amerika?

Een pakket versturen naar Amerika via CheapCargo.com. Via CheapCargo heeft u de mogelijkheid om uw pakket naar Amerika te versturen via TB Online (FedEx), TNT Express, Skynet of TNT Freight. Deze vervoerders bieden een economy of een express service aan, waarvan de looptijden verschillen. Denk eraan dat uw zending dient te zijn voorzien van een