Wat kun je als commercieel medewerker?

Wat kun je als commercieel medewerker?

Als je goed bent in je vak kun je commercieel medewerker buitendienst, verkoopleider of accountmanager worden. Natuurlijk zijn je doorgroeimogelijkheden afhankelijk van je opleiding, werkervaring en inzet.

Hoeveel verdien je als commercieel medewerker?

Een Commercieel Medewerker in Nederland verdient gemiddeld € 2.525 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.150 (laag) tot € 2.905 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Welke opleiding heb je nodig voor commercieel?

Om Commercieel Directeur te worden heeft men over het algemeen een HBO of WO opleiding nodig in Bedrijfskunde, Economie of een dergelijke richting. Vooral een Universitaire opleiding in Economics & Business biedt goede mogelijkheden om als Commercieel Directeur aan de slag te kunnen.

Wat doe je als medewerker binnendienst?

Wat doet een commercieel medewerker binnendienst?

  1. Adviseren van klanten.
  2. Opstellen van offertes en facturen.
  3. Afhandelen van bestellingen.
  4. Afspraken maken met klanten.
  5. Beantwoorden en afhandelen van vragen en klachten.
  6. Voeren van verkoopgesprekken.
  7. Ondersteunen van je collega’s in de buitendienst (vertegenwoordigers)

Hoeveel verdient een commercieel bediende?

Als Administratief commercieel bediende mag je je verwachten aan een gemiddeld salaris van 39.600 €. Het gemiddelde loonbereik als Administratief commercieel bediende ligt tussen 32.700 € en 48.400 €.

Wat is commercieel denken en handelen?

‘Commercieel zijn’ betekent dat je altijd handelt en denkt vanuit de klant. Je denkt na over kansen om (meer) winst te maken. Ook speel je in op de wensen en behoeftes van de klant. Hierop stem je af welke producten of diensten je kan aanbieden aan de klant.

Hoeveel verdient een commercieel medewerker netto?

Wat verdient een Commercieel Medewerker Binnendienst? Het salaris van een Commercieel Medewerker Binnendienst loopt van €1400 op tot circa €3416. Het salaris hangt sterk af van de genoten opleiding, het type bedrijf en de sector. Daarnaast is het mogelijk om bij een dienstverband van 40 uur 27 vakantiedagen te krijgen.

Wat kun je met de opleiding Commercieel Management?

Na twee jaar hard werken heb jij je verkorte hbo opleiding Commercieel Management gehaald! Wat kun je ermee? Met je kort hbo diploma op zak kun je direct aan de slag, bijvoorbeeld als marketeer in een (internationaal) bedrijf, of bij een online marketing bureau.

Wat houd binnendienst in?

Een Medewerker Binnendienst is iemand die helpt met het verkopen van producten of diensten op de verkoop- of salesafdeling van een bedrijf. Hiervoor heeft de commercieel medewerker (telefonisch) contact met klanten en doet hij of zij voorbereidend werk voor de verkoper in de buitendienst.

Hoeveel verdient een commercieel medewerker binnendienst?

Een Commercieel Medewerker Binnendienst in Nederland verdient gemiddeld € 2.605 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.215 (laag) tot € 3.000 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Hoeveel verdient een boekhoudkundig bediende?

Heb je 3 tot 6 jaar ervaring in een gelijkaardige functie, dan mag je rekenen op een bruto maandloon tussen 2.200 en 3.000 euro, exclusief extralegale voordelen. Heb je 6 jaar ervaring of meer, dan stijgt ook je loon gemiddeld naar zo’n 2.800 tot 3.400 euro bruto per maand.