Wat kost Wegenwacht als je geen lid bent?

Wat kost Wegenwacht als je geen lid bent?

Als je geen lid bent en wilt toch pechhulp van de ANWB dan betaal je een abonnement van € 104,50 en directe pechhulpkosten van € 90,-.

Hoe duur is de Wegenwacht?

Wegenwacht Nederland Service

Pechhulp Nederland Instap Standaard
Prijs per jaar € 63,50 € 104,50 € 83,88 (1e jaar)
Sluit nu af Sluit nu af
Jongerenvoordeel € 62,50 € 32 € 103,50 € 55
Partnervoordeel € 40 € 66,50

Wat kost het wegslepen van een auto?

U doet een beroep op een takeldienst en moet alles uit eigen zak betalen? Verwacht u aan een stevige factuur: Ongeveer 400 euro voor de interventie en het wegslepen. 350 à 450 euro voor een vervangwagen gedurende 5 dagen als uw garage dat niet gratis aanbiedt.

Wie kan mijn auto ophalen?

Een bergingsdienst is een service die je kunt bellen om je auto van A naar B te laten vervoeren. Hiervoor hoeft de auto niet te kunnen rijden. In de meeste gevallen heeft de wagen van de bergingsdienst attributen om je wagen op te takelen.

Kun je de ANWB bellen als je geen lid bent?

Helpt de Wegenwacht ook als je geen lid bent? Als je geen lid bent van de ANWB/Wegenwacht dan kun je toch bellen. Je kunt nu direct lid worden. Dit is alleen wel een stuk duurder dan een gewoon Wegenwacht lidmaatschap.

Kun je Wegenwacht bellen als je geen lid bent?

Bij pechhulp zonder abonnement betaal je op het moment dat je pechhulp krijgt. Het grote nadeel hiervan zijn de onverwachte, vaak hoge, kosten. Waar je bij andere pechhulpverleners naast de pechhulpverlening ook vaak extra moet betalen voor voorrijden en wegslepen, is dit bij Wegenwacht® Service inbegrepen.

Wat kost ANWB-lidmaatschap en Wegenwacht?

ANWB-lidmaatschap

ANWB-lidmaatschap 15,50
ANWB Partnerpas 7,50
ANWB Jongerenpas 2,50

Wat kost lidmaatschap ANWB Wegenwacht?

ANWB-lidmaatschap

ANWB-lidmaatschap 15,50
Met Partnervoordeel 5,-
Met Jongerenvoordeel 5,-

Wat te doen als auto getakeld is?

Je voertuig is getakeld. Wat moet je doen? Om zeker te zijn dat je wagen niet gestolen werd, bel je best eerst naar de politie op 09 266 61 11. In geval van verkeersinbreuken kan je je rechtstreeks melden bij de takeldienst.