Wat kost stucwerk schilderen?

Wat kost stucwerk schilderen?

Stucwerk schilderen prijs

Project Buitenschilder Binnenschilder
Schilderwerk per m2 € 35 – € 40 € 30 – € 35
Sauswerk per m2 € 10 – € 15
Spuitwerk per m2 € 6 – € 10
Uurtarief € 35 – € 40 € 40 – € 50

Wat is de kostprijs sauzen per vierkante meter?

De gemiddelde sauswerk prijs per m2 ligt tussen de €7 en €13. Het opnieuw sauzen ( witten ) van uw muur of het overschilderen van de oude wanden in uw nieuwbouw of bestaande woning kunt u zelf doen of u kunt de gehele klus uitbesteden aan een vakman.

Wat kost een muur pleisteren?

Kosten muur bezetten

Soort pleisterwerk Richtprijs per m2 (incl. materiaal, montagekosten en btw)
Behangklaar pleisteren € 7 tot € 17
Sausklaar pleisteren € 8 tot € 24
Sierpleister € 15 tot € 80
Schuurwerk € 14 tot € 26

Wat kost pleisterwerk per vierkante meter?

Pleisterwerken: prijs per m2. Binnenbepleistering kost gemiddeld rond de €5 tot €20 per m². De prijs voor buitenbepleistering ligt tussen de €15 en €75 per m². Binnenbepleistering wordt aan de binnenkant van de woning aangebracht en bestaat vaak uit spuitpleister, spachtelputz of sierpleister.

Kan je na het stucen gelijk verven?

Wij raden u aan om het stucwerk te laten spuiten of schilderen. Het is van groot belang dat het stucwerk helemaal droog is voordat er aan deze klus wordt begonnen. Het kan ook dat uw stucwerk behangklaar is afgeleverd, ga dan niet schilderen. Het stucwerk is simpel niet glad genoeg om het te laten schilderen.

Wat kost muren laten sauzen?

Als u de wanden wit wil laten verven en dit kan in een laag dan zal u gemiddeld tussen de 8 euro en de 10 euro per m2 kwijt zijn. Wilt u de wanden in een kleur laten verven dan kunt u rekenen op een bedrag tussen de 10 euro en 14 euro per m2.

Hoeveel vierkante meter kan je sauzen per uur?

De meeste schilders kunnen in één uur tijd 10 tot 15 vierkante meter schilderen. De snelheid van het schilderen hangt overigens van verschillende factoren af; van materiaal tot ondergrond en van ruimte tot kleur.