Wat kost Plex?

Wat kost Plex?

De software is gratis, maar voor bepaalde functies, zoals intro’s overslaan, video transcoding met hardware acceleration, downloads en muziek streamen is een betaalde Plex Pass benodigd. Die kost 4,99 euro per maand, 39,99 euro per jaar of eenmalig 119,99 euro.

Is Plex illegaal?

De media (audio en video) kan op het systeem worden geplaatst, en vervolgens met een gebruiksvriendelijke interface afgespeeld worden. Het is toegestaan om Plex te gebruiken met legaal verkregen materiaal, mits voor eigen gebruik.

Is Plex tv gratis?

Met Plex geniet je extra van je eigen media. Zodra je de gratis en gebruiksvriendelijke software hebt gedownload op het toestel waar je je bestanden opslaat (meestal is dit een computer of externe harde schijf), hoef jij niets meer te doen.

Welke NAS is geschikt voor Plex?

QNAP NAS kan 24/7 draaien zonder dagelijks te moeten worden uitgeschakeld, wat voor Plex een stabiele netwerkomgeving schept om u continu multimedia streaming en toegang tot media aan te bieden, op elk moment en overal.

Waarom Plex premium?

Als abonnee krijg je exclusieve toegang tot de voordelen van Plex Pass, zoals kortingen en aanbiedingen, previews en VIP-specials van onze partners. EN je krijgt eerder dan de rest toegang tot de nieuwste functies! We voegen steeds nieuwe promoties toe, dus kijk regelmatig of er iets nieuw is.

Wat is er te zien op Plex?

Plex noemt naast het aanbieden van films en tv-shows ook nieuwsuitzendingen, webshows en podcasts als typen content die deel zullen uitmaken van de streamingdienst. Het gaat in ieder geval om films als American Ultra, Frequency, Lord of War, Rain Man, Raging Bull, The Terminator, Thelma & Louise en Apocalypse Now.

Wat kun je doen met Plex?

Plex is een mediacenterdienst die al je content – van films en series tot eigen muziek, video’s en foto’s – indexeert en via een handige Android-app of webinterface beschikbaar maakt.

Hoe Plex installeren?

Pc-installatie Surf naar plex.tv/downloads, klik links op ‘Download’ en kies bij ‘Download Plex Media Server’ de versie je wilt downloaden: Windows, Mac of Linux. Download en installeer het pakket op je computer en start het op na installatie. Normaal zie je nu het kleine Plex-logo in de taakbalk rechts onderaan.

Wat is een Plex server?

Deze app is te vergelijken met Netflix, alleen gebruik je het voor je eigen media, waaronder ook foto’s en muziek. Installeer de app op je telefoon, smart tv of gameconsole en je hebt altijd en overal toegang tot je films, series, muziek en foto’s. Plex is daarnaast handig in het ophalen van zogenaamde ‘metadata’.

Wat kost een NAS?

Een Network Attached Storage (NAS) is te gebruiken voor meerdere toepassingen….Inhoudsopgave.

Best gekozen Beste aanbieding Beste high-end
€ 229,- € 64,95 € 149,90
BEKIJKEN BEKIJKEN BEKIJKEN

Welke films op Plex?

Hoe werkt een mediaserver?

Wat is DLNA en hoe werkt het? Met een NAS stream je draadloos al je mediabestanden naar een smart televisie, je laptop, smartphone of een ander smart apparaat. Dit doe je via het eigen wifi netwerk en de DLNA server.

Plex is een applicatie waarmee je op een makkelijke manier je gehele mediabibliotheek beheert. Deze app is te vergelijken met Netflix, alleen gebruik je het voor je eigen media, waaronder ook foto’s en muziek.

Hoe media toevoegen aan Plex?

Na de installatie start je de Plex server. Open vervolgens de server-pagina, ga naar de taakbalk, rechts-klik op het Plex-icoon en selecteer ‘Open Plex’. Klik links op ‘Add Folders’ en selecteer de folder waar al je filmbestanden staan. Je kunt meerdere locaties opgeven voor een bibliotheek.

Pc-installatie Surf naar plex.tv/downloads, klik links op ‘Download’ en kies bij ‘Download Plex Media Server’ de versie je wilt downloaden: Windows, Mac of Linux. Download en installeer het pakket op je computer en start het op na installatie.

Wat is Plex Synology?

Ben je de eigenaar van een Synology NAS en ben je daarnaast een echte film- of serie fanaat? Installeer dan Plex. Dit programma zorgt ervoor dat je de media van je NAS overal kunt benaderen.

Waarom Plex pass?

Welke mediaspeler voor NAS?

Heb je een Apple TV, Chromecast of televisie met Google Cast ingebouwd, dan stream je video’s vanaf je NAS naar je mediaspeler. Je NAS zet films en series direct om naar een ondersteund formaat, waardoor je elke video bekijkt via je Apple TV, Chromecast of televisie met Google Cast. Geschikt voor: Apple TV.