Wat kost het schilderen van de buitenkant?

Wat kost het schilderen van de buitenkant?

Woon je in een tussenwoning, dan liggen de kosten van een huis schilderen aan de buitenkant tussen de € 1.500 en € 3.600. De kosten van het schilderen van een hoekwoning zijn duurder door het grotere te schilderen oppervlak. Deze kosten liggen daarom gemiddeld tussen de € 2.000 en € 4.000.

Hoeveel kost schilderen per m2?

Wanneer je een schilder inhuurt voor schilderwerk, spreek je meestal een prijs per uur of vierkante meter af. Gemiddeld ligt dit uurtarief tussen €35 – €50 en kosten per m² tussen de €25 – €30. Meestal is er een prijs verschil tussen schilder taken. Zo kost spuitwerk vanaf €7 per m² en sauswerk bij €9 per m².

Wat is het uurtarief van een schilder?

Wanneer u een schilder gaat inhuren voor binnenschilderwerk kunt u van te voren een prijs per m2 of per uur afspreken. Het gemiddelde uurtarief ligt tussen de €30 en €35 per uur. Als u een meterprijs afspreekt zal dit tussen de €7 en €35 per meter zijn.

Welke kleur groen voor buiten?

Grachtengroen is een zeer donkere variant van de kleur groen die dicht tegen zwart aanschurkt. Deze kleur wordt vaak gebruikt voor deuren en kozijnen en komt ook prachtig uit de verf bij op boerderijen en monumentale panden.

Welke kleur kozijnen kiezen?

De kleur van de kozijnen moet uiteraard bij de rest van het interieur passen. Kies dus niet opeens voor geel als er totaal geen geel in het interieur te vinden is of als het er niet bij past. Probeer een kleur te kiezen die een logisch gevolg is op de inrichting van het huis.

Hoe duur is een schilder per uur?

Maar wat kost het schilderen van uw huis binnen? Wanneer u een schilder gaat inhuren voor binnenschilderwerk kunt u van te voren een prijs per m2 of per uur afspreken. Het gemiddelde uurtarief ligt tussen de €30 en €35 per uur. Als u een meterprijs afspreekt zal dit tussen de €7 en €35 per meter zijn.

Hoeveel kost je huis laten schilderen?

Een gemiddeld huis opnieuw laten schilderen kost tussen de € 1.800 en € 3.200. afhankelijk van een tussenwoning, vrijstaand huis, hoekwoning of flat. Bij de bovengenoemde kosten zit het schoonmaken, het schuren het vullen van gaten in de muren en de plafonds en het repareren van houtrot bij in begrepen.

Hoeveel kost zelf schilderen?

Prijs per vierkante meter Binnenmuur/plafond schilderen: € 12 à 20 per m² Raam schilderen: € 15 à 25 per raam. Deur schilderen: € 60 à 100 per deur. Trap schilderen: € 15 à 20 per trede.