Wat kost een retour ticket naar Nieuw Zeeland?

Wat kost een retour ticket naar Nieuw Zeeland?

Wat kost een ticket naar Nieuw Zeeland? Je kunt al voor €660* een retourticket naar Nieuw Zeeland boeken, maar gemiddeld kost een retour Amsterdam Nieuw Zeeland tussen de 800 en 1500 euro*.

Wat kost een reis naar Nieuw Zeeland?

Reis je dus voor drie weken door Nieuw-Zeeland, houd dan rekening met een budget van ongeveer €2300 euro per persoon. Tel hierbij een vliegticket van ongeveer €1100 bij en je zit aan een bedrag van 3400 euro per persoon voor een gehele vakantie naar Nieuw-Zeeland.

Hoe vlieg je naar Nieuw Zeeland?

Voor het Zuidereiland is vanaf Amsterdam een vlucht naar Christchurch de beste optie. De vliegtijd naar Nieuw-Zeeland is al snel minimaal 24 uur voor een vlucht vanaf Amsterdam. De vluchtduur kan echter oplopen tot wel 48 uur of meer afhankelijk van het aantal stops tijdens je reis en hoe langs deze stops zijn.

Wat kost een auto huren in Nieuw-Zeeland?

Als je een kleine auto (alles onder de 2 liter) huurt voor 4 weken in de zomer, voor twee personen moet je rekenen op zo’n NZ$45 tot 70 per dag. Een middelgrote auto (2-3 liter) kosten NZ$65 tot 90 per dag. Een 4WD is niet echt nodig, maar mocht je deze perse willen huren reken dan op minimaal NZ$ 70 tot 130 per dag.

Wat kost vier weken Nieuw-Zeeland?

Totale kosten Nieuw-Zeeland; hoe duur is Nieuw-Zeeland nou echt?

Categorie Totale kosten per persoon in € Dagbudget per persoon in €
Accommodaties €753,48 €11,96
Eten en drinken €459,195 €7,28
Excursies en bezienswaardigheden €864,85 €13,72
Overige kosten Nieuw-Zeeland €269,69 €4,28

Wat kost een hotel in Nieuw-Zeeland?

Als je een tweepersoonskamer in een hostel boekt moet je rekenen op minmaal €30. Budget hotels beginnen vanaf €40 per nacht voor een tweepersoonskamer. Ga je iets luxer dan ga je snel naar de €50. Een camping kost je ongeveer €10 tot €35 per nacht afhankelijk van de plek en voertuig.

Wat is het Zuidereiland in Nieuw-Zeeland?

Nieuw-Zeeland. Het Zuidereiland ( Engels: South Island, Maori: Te Wai-pounamu) is een van de twee grote eilanden waaruit Nieuw-Zeeland bestaat. Het andere grote eiland is het Noordereiland en beide worden van elkaar gescheiden door de Straat Cook.

Wat is de lengte van het Zuidereiland?

De lengte van noord naar zuid bedraagt ongeveer 800 km en op z’n breedst is het Zuidereiland ruim 300 km. Het westen en oosten worden van elkaar gescheiden door de Nieuw-Zeelandse Alpen: een bergrug die van noord naar zuid loopt en toppen bevat tot 3724 meter en gletsjers zoals de Fox gletsjer en de Franz Josefgletsjer.

Wat is het Zuidereiland?

Het Zuidereiland (Engels: South Island, Maori: Te Wai-pounamu) is een van de twee grote eilanden waaruit Nieuw-Zeeland bestaat. Het andere grote eiland is het Noordereiland en beide worden van elkaar gescheiden door de Straat Cook. Naast deze twee eilanden omvat Nieuw-Zeeland nog een groot aantal kleinere eilanden.