Wat kost een overdekte parkeerplaats?

Wat kost een overdekte parkeerplaats?

Goed gemiddeld kost een overdekte parkeerplek 20.000 euro maar in de grote steden liggen de prijzen toch een stuk hoger. ‘In het centrum van de vier grote steden beginnen de prijzen vanaf 50.000 euro’, zegt Smit.

Wat kost een auto lift?

De prijzen voor dit model starten vanaf 74.000 euro. Heb je nog meer geld op je bankrekening (daar brengt het momenteel toch niets op!), dan kun je ook het iets geavanceerdere model overwegen. In ruil voor minimum 125.000 euro kun je dan in de wagen blijven zitten wanneer je ‘m in deze lift parkeert.

Wat zijn de afmetingen van een parkeerplaats?

Om de juiste afmetingen van een parkeerplaats te weten te komen, moeten we kijken naar de zogenaamde NEN norm. Om precies te zijn naar NEN 2443:2000 nl. Hierin komt naar voren dat haaks parkeren en schuin parkeren moet kunnen onder een hoek van 70 graden. De Lengte moet dan minimaal 4,50 m. zijn, en de breedte minimaal 2,40 m.

Wat is een gehandicaptenparkeerplaats?

Gehandicaptenparkeerplaats: Voor langsparkeren: 3,50 m x 6,00 m (7,50 m als achter wordt in- en uitgestapt). Voor haaks parkeren: 3,50 m (3,00 m. bij een vrije uitstapstrook naast het parkeervak) x 5,00 m. Voor gestoken parkeren: 3,50 m (3,00 m bij een vrije uitstapstrook naast het parkeervak) x 5,15 m (60°) of 4,85 m (45°) of 4,20 m (30°).

Wat is de optimale afmeting voor een aangepaste parkeerplaats?

De optimale afmetingen voor een aangepaste en/ of voorbehouden parkeerplaats zijn steeds min. 350x600cm, dit geeft een groter gebruikscomfort. Op deze wijze is er altijd, vanuit elke positie (gebruik zijdelingse deur of koffer) een veilige zone om te manoeuvreren.

Is een autostaanplaats een goede investering?

Wat zijn de voordelen van een investering in een autostaanplaats? Voor beleggers bieden garageboxen en autostaanplaatsen op een goede ligging uitzicht op een stabiel bijkomend inkomen. Bovendien vergt de aankoop van een garage een relatief beperkt budget.

Hoeveel notariskosten op garage?

Als koper moet je op iedere aankoop van onroerend goed (grond, woning, garagebox, … ) verkooprechten of registratierechten betalen, tenzij deze valt onder het BTW-stelsel. In het Vlaams gewest betreft dit een bedrag van 10% registratierechten op de aankoopprijs. In geval van klein beschrijf is dit 5%.