Wat kost een onderhoudsbeurt voor een MINI?

Wat kost een onderhoudsbeurt voor een MINI?

De standaardkosten voor deze grote beurt bedragen €385,00 (inclusief arbeidsloon). U kunt een offerte aanvragen of een afspraak inplannen door op de knop “Maak nu een afspraak!” te klikken.

Hoe vaak onderhoud MINI?

Beschikt uw MINI niet over het CBS systeem dan adviseren wij u om iedere 2 jaar of bij iedere 30.000 km onderhoud aan uw auto te laten verrichten. Bij een grote onderhoudsbeurt wordt u auto gecontroleerd op een aantal punten worden motorolie, oliefilter, microfilter, brandstoffilter/bougies en luchtfilter.

Hoe lang fabrieksgarantie MINI?

En omdat MINI zich inzet voor duurzame en toekomstgerichte mobiliteit biedt MINI garantie: Tot acht jaar en/of 160.000 km garantie op de hoogvoltaccu bij MINI i voertuigen. Tot zes jaar en/of 100.000 km garantie op de hoogvoltaccu bij MINI Hybride voertuigen.

Wat kost een kleine beurt MINI Cooper?

De volgende zaken worden vervangen en zitten bij de uiteindelijke prijs inbegrepen; nieuwe motorolie, vervangend oliefilter en vervangend interieurfilter (alleen mits noodzakelijk). De standaardkosten voor deze kleine beurt bedragen €165,00 (exclusief interieurfilter) of €186,00 (inclusief interieurfilter).

Wat kost een grote beurt voor een mini?

Grote Beurt voor Mini

Grote Beurt voor Mini Specificaties
Grote Beurt voor Mini €229,- Specificaties Prijs voor Benzine Controle op 40+ punten Gratis APK indien gewenst Afspraak

Wat kost een grote beurt Mini One?

Grote beurt Mini One kosten ✔️ Prijs v.a. € 257.

Wat kost een grote beurt Mini?

Heb ik nog fabrieksgarantie?

Neem altijd contact op met de dealer van het betreffende merk om zeker te weten welke fabrieksgarantie er op een bepaald model zit. Dit kan de dealer achterhalen met het chassisnummer van de auto.

Is fabrieksgarantie auto overdraagbaar?

Ja, fabrieksgarantie gaat in principe over op de volgende verkrijger (de koper), tenzij de fabrikant de overdraagbaarheid heeft uitgesloten in haar garantievoorwaarden.

Wat wordt er gedaan met een grote beurt?

De grote beurt van een auto staat voor groter onderhoud. Hierbij worden de motorolie en de oliefilter vervangen, maar ook de interieurfilter en – bij een benzinemotor – de bougies. Eventueel worden ook koelvloeistof en remvloeistof ververst. De overige vloeistoffen worden zo nodig op peil gebracht.

Welke garanties heb ik op een product?

De wettelijke garantie betekent dat u altijd recht heeft op een goed product. Als een product niet deugt, heeft u recht op gratis reparatie, een nieuw product of teruggave van uw geld. Er is geen wettelijke garantietermijn in Nederland. Dit is omdat het ene product langer mee gaat dan het andere.

Wat valt er onder fabrieksgarantie auto?

Fabrieksgarantie. Bij een nieuwe auto wordt fabrieksgarantie gegeven, meestal voor twee of drie jaar. Garantie wil zeggen dat de garantieverlener instaat voor herstel van bepaalde gebreken. Het voordeel van garantie is dat je tijdens de garantieperiode bij een gebrek alleen hoeft aan te tonen wat er kapot is.