Wat kost een Google Glass?

Wat kost een Google Glass?

De Google Glass 2 heeft een betere accu die wordt opgeladen via usb-c. Daarnaast is de bril comfortabeler om te dragen, en zorgt de betere processor voor een meer soepele ervaring. De bril kost 999 dollar.

Wat kun je doen met een Google Glass?

Google Glass: de bril van de toekomst Glass werkt als een verlengstuk van je smartphone en kan meldingen tonen, muziek afspelen, foto’s en video’s schieten en je helpen met navigeren. Je bedient de slimme bril door middel van spraakcommando’s of door met je vinger op de touchpad op het montuur te tikken.

Wat kan je doen met een Smartbril?

Er zijn tegenwoordig verschillende soorten slimme brillen die allemaal gebruikt kunnen worden voor andere toepassingen. Zo zijn er slimme brillen waarmee je kunt bellen, naar muziek kunt luisteren, kunt filmen of voor het toevoegen van digitale informatie aan de omgeving.

Hoe werken Smart Glasses?

Hoe werkt het? Via de slimme bril die de zorgmedewerker draagt, kijkt de arts op een tablet live mee en ziet wat de zorgmedewerker ziet. Naast meekijken, communiceren de arts en de verpleegkundige ook met elkaar. Zo kan de arts tips en adviezen geven of beoordelen dat de cliënt toch gezien moet worden.

Wat is een slimme bril?

Een slimme bril maakt het mogelijk om eenvoudig samen te werken met een andere zorgverlener doordat een van de twee op afstand meekijkt. De zorgverlener die de cliënt bezoekt, zet de bril op. Vervolgens wordt er verbinding gemaakt met een tweede zorgverlener die via een beeldscherm hetzelfde kan zien als de brildrager.

Waarom is Google Glass gestopt?

Google Glass moest het mogelijk maken informatie te vinden door middel van een head-mounted display (HMD). Er is enkel een bètaversie van Google Glass op de markt geweest. Omdat de interesse voor het product gering bleef is de verkoop in 2015 gestaakt.

Waar is een Smart Glass slimme bril voor?

Wat doet de Smart Glass en voor wie is het bedoeld? De Smart Glass maakt videocommunicatie via een bril mogelijk. De bril laat zien wat de brildrager ziet. Zo kan een deskundige collega op afstand meekijken en advies of hulp bieden.

Wat is een AR bril?

Een AR-bril verschilt van een VR-headset doordat je bij een AR-bril je omgeving nog ziet, terwijl je bij een VR-headset compleet afgezonderd wordt van je omgeving. Je verplaatst je in een compleet virtuele omgeving en wordt nu vooral voor games gebruikt.