Wat kost een frisdrank automaat?

Wat kost een frisdrank automaat?

Enkele euro’s per dag. Afhankelijk van uw wensen kost een frisdrankautomaat zo’n € 3,- à € 5,- per dag. Dit bedrag staat voor het gebruik van de machine, op basis van een contract. Dat betekent dat u jaarlijks ongeveer € 1.500,- betaalt, om gebruik te kunnen maken van de automaat.

Hoeveel kost een verkoopautomaat?

Voor een drankautomaat met veel capaciteit gaat u meer betalen dan voor een kleiner model. De gekoelde dranken die u ter beschikking stelt beïnvloeden ook de kosten. U rekent best ongeveer € 2.000 (zonder btw) voor een drankautomaat met kleine capaciteit en € 5.000 voor een drankautomaat met grotere capaciteit.

Wat levert een frisdrank automaat op?

In de meeste gevallen krijgen scholen de automaten in bruikleen van de leverancier en mogen ze vervolgens zelf de winstmarge bepalen. Hoeveel de dranken opleveren, varieert. Het Vigez schat dat grote scholen tot 10.000 euro per jaar kunnen verdienen, maar in vele gevallen zal het minder zijn.

Hoeveel kost een snack automaat?

Het ultieme geluk komt uit China. Via de grootste handelswebsite ter wereld AliBaba.com is uw snackautomaat binnen 1 klik in uw bezit. Machine nummer D720-10 kost u zo’n € 2.000, de High Capacity Snack Vending Machine is al beschikbaar voor € 1.500 en voor de Hot Snack Vending Machine telt u € 4.000 neer.

Waar mag je een drankautomaat plaatsen?

Handelaars die koopwaar, (brood-, drank-, snoep-.) automaten of een fietsenstalling op stoepen en pleinen willen plaatsen moeten hiervoor een vergunning aanvragen bij het gemeentebestuur. Voetpaden en pleinen zijn eigendom van het gemeentebestuur, daarom moet er een toestemming verkregen worden om deze in te nemen.

Hoeveel stroom verbruikt een frisdrankautomaat?

Het verbruik van zo’n machine kan oplopen tot wel 2.000 kWh per jaar ofwel, bij € 0,10/kWh, € 200 per jaar. Een standaard frisdrankautomaat gebruikt behalve energie om te koelen ook nog ongeveer 1.000 kWh per jaar aan verlichting.

Wat brengt een automaat op?

Waar mag ik een automaat plaatsen?

automaten of een fietsenstalling op stoepen en pleinen willen plaatsen moeten hiervoor een vergunning aanvragen bij het gemeentebestuur. Voetpaden en pleinen zijn eigendom van het gemeentebestuur, daarom moet er een toestemming verkregen worden om deze in te nemen.

Waar mag je een frisdrank automaat neerzetten?

Waar mag ik vending machine plaatsen?

Kan je een drankautomaat plaatsen?

Drankautomaten worden steeds door een gespecialiseerd bedrijf geplaatst. Het enige dat u hoeft te doen, is uw keuze maken tussen de verschillende leveranciers, die perfect aan uw specifieke behoeften kunnen voldoen.

Waar mag je een vending machine neerzetten?