Wat is het verschil tussen chats wissen en verwijderen?

Wat is het verschil tussen chats wissen en verwijderen?

Wissen & verwijderen Als je een gesprek wist, wordt het gesprek helemaal leeggemaakt. Dit houdt in dat alle berichten, documenten en media links die jij en de andere persoon naar elkaar hebben verstuurd per direct verwijderd worden. Je krijgt wel de optie om alles dat met een ster gemarkeerd is te houden.

Kan je WhatsApp berichten verwijderen bij de ander?

Houd het bericht dat je wil verwijderen ingedrukt tot er een menu verschijnt; Tik op het prullenbakje aan de rechterkant van het menu; Kies in het menu dat verschijnt ‘Verwijder voor iedereen’; Het bericht wordt nu voor zowel jou als je ontvanger gewist.

Wat gebeurt er met mijn gegevens als ik WhatsApp-account verwijderd?

Het verwijderen van je account houdt het volgende in: Je berichtgeschiedenis wordt gewist. Je wordt uit alle WhatsApp-groepen verwijderd. Je Google Drive-back-up wordt verwijderd.

Wat gebeurt er als je je WhatsApp account verwijderd?

Je account van WhatsApp verwijderen Je account wordt verwijderd, je berichtengeschiedenis gewist, je wordt uit alle WhatsApp-groepen verwijderd en ook de back-up van je gesprekken wordt helemaal gewist. Je kunt dan geen toegang meer krijgen tot je WhatsApp-account, want die bestaat niet meer.

Kan geen WhatsApp berichten verwijderen voor iedereen?

Berichten verwijderen voor iedereen

  1. Open WhatsApp en ga naar de chat die het bericht bevat dat je wilt verwijderen.
  2. Tik en houd het bericht vast. Of selecteer eventueel meer berichten die je tegelijkertijd wilt verwijderen.
  3. Tik op Verwijderen > Verwijderen voor iedereen.

Hoe zie je of iemand je verwijderd heeft?

De enige manier om er met zekerheid achter te komen of je vriend je verwijderd heeft is echter door een Snap te sturen en te kijken of de status op ‘In afwachting’ staat in plaats van ‘Verstuurd’.