Wat is het salaris van een senior accountmanager?

Wat is het salaris van een senior accountmanager?

Het totaalsalaris ligt gemiddeld tussen de €1950 (voor starters, en/of basissalaris) en €6500 bruto per maand. Gemiddeld verdient een Accountmanager ruim €4000 bruto per maand. Dit salaris is afhankelijk van de rol van de Accountmanager binnen de organisatie heeft.

Wat is een senior accountmanager?

Senior of Large Account Accountmanager De Senior Accountmanager is verantwoordelijk voor de grotere klanten of de klanten die een strategische waarde hebben voor de (verkoop)organisatie. Vandaar dat dit type ook vaak Manager Large Accounts of Key Accountmanager wordt genoemd.

Wat kost een accountmanager?

Een Accountmanager in Nederland verdient gemiddeld € 3.160 bruto per maand. Salarissen variëren van € 2.690 (laag) tot € 3.635 (hoog). Op deze pagina vind je een gedetailleerd overzicht van de gemiddelde brutolonen per stad, opleidingsniveau, provincie, carrièreniveau, bedrijf en dienstverband.

Wat is het salaris van een accountmanager?

Het salaris van een Accountmanager bestaat meestal uit een vast bedrag aangevuld met een bonus voor als doelstellingen (omzet, winst) worden behaald en ligt gemiddeld tussen de €1850 (starters) en €6300 bruto per maand (eindniveau). Gemiddeld verdient men ongeveer €4000 per maand.

Wat zijn de taken van een accountmanager?

De taken van een Accountmanager zijn: Marktanalyses doen, accounts inventariseren, prospectlijsten opbouwen en/of het maken van accountplannen. Acquisitie doen bij prospects (potentiële klanten). Door middel van social media, telefonische acquisitie, aanwezig zijn bij beurzen of events en het geven van presentaties.

Wat is een junior accountmanager?

(Junior) Accountmanager. Dit is een beginnend Accountmanager of degene die verantwoordelijkheid is voor de gemiddelde klant van de onderneming. Vaak is deze functie gelijk aan dat van de vertegenwoordiger, maar wordt de functie Account Manager genoemd voor de betere beeldvorming voor de Accountmanager zelf als de klanten.

Wat verdient een accountmanager in loondienst?

Wat verdient een Accountmanager (marketing) in loondienst? 1 Startsalaris zonder ervaring ongeveer € 2.000 bruto per maand. 2 Gemiddeld salaris ongeveer € 2.800 bruto per maand. 3 Salaris met meer dan tien jaar ervaring ongeveer € 3.600 bruto per maand.