Wat is een Shepsky?

Wat is een Shepsky?

Wat is een Shepsky. De Shepsky (soms ook wel Siberische Herder genoemd) is een zeer actieve en speelse hond. Het is een kruising tussen een herder en een husky. Hij staat er om bekend dat hij, wanneer hij op de juiste manier wordt gesocialiseerd, lief is voor mensen en andere dieren en vooral dol is op kinderen.

Hoe groot worden Huskys?

Vrouwelijk: 50–56 cm
Mannelijk: 54–60 cm
Siberische husky/Hoogte

Hoe groot wordt Shepsky?

Hoewel de meeste honden een mix van bruin en zwart zijn, kan hun vacht een aantal verschillende kleuren hebben. De meeste honden meten van 50 cm tot 61 cm bij de schoft. Hun gewicht varieert dramatisch van persoon tot persoon, met ras leden die tussen de 22 kg en 40 kg wegen.

Hoe duur is een husky pup?

De Siberische Husky kost tussen de 600 en 1.300 euro. Honden met een hogere stamboom zullen zelfs meer kosten. Voor een hond van topkwaliteit met een uitzonderlijke stamboom begint de prijs bij 1.400 euro. In enkele gevallen kan deze prijs oplopen tot wel 6.000 euro. Een alternatieve optie is om te kiezen voor adoptie.

Wat is het karakter van een husky?

Extravert
VriendelijkIntelligentAlertZachtaardig
Siberische husky/Temperament

Kan een Husky goed alleen zijn?

Jij hebt werk, vrienden, familie, boodschappen doen, misschien vrijwilligerswerk. De hond heeft jou en misschien de uitlaatdienst. Husky’s zijn actieve gezelschapshonden, die toevallig ook graag werken. Houd er rekening mee dat jouw Husky het niet prettig vindt om alleen te zijn.

Hoe gevaarlijk is een husky?

Huskies zijn geen waakhonden Deze honden zijn vriendelijk en niet wantrouwend of gericht op maar één persoon. Als waakhond zijn ze dus niet zo geschikt. Natuurlijk kun je ook vertrouwen op hun wolfachtige uiterlijk, dat misschien al genoeg is om inbrekers af te weren.

Hoe groot worden Pomskys?

De viervoeters hebben vaak een schouderhoogte van ongeveer 30 cm, maar de omvang is hierbij wel heel groot. Husky´s kunnen namelijk tot 60 cm groot worden, terwijl de Pomeriaan maar 20 cm groot wordt. Er zijn ook kleine en middelgrote Pomsky-honden. Het gewicht varieert tussen de 4 tot 14 kilogram.

Hoe groot wordt een Huskita?