Wat is een SDI signaal?

Wat is een SDI signaal?

De afkorting HD-SDI staat voor “High Definition Serial Digital Interface”. Heel simpel uitgelegd is het een techniek die er voor zorgt dat beelden in HD kwaliteit via een coaxkabel (van hoge kwaliteit) verzonden kunnen worden.

Welke kabel voor buitencamera?

Bekabeling voor camerasysteem U heeft een RJ45 internetpoort nodig voor IP camera’s. Voor AHD en CVI kunt u een UTP-kabel met videobaluns gebruiken: zelfs voor een beveiligingscamera met BNC-aansluiting. Begin met het aansluiten van de UTP-kabel met de videobaluns.

Welke kabel voor IP camera?

Voor een IP camera kunt u makkelijk 100 meter overbruggen met een cat5 kabel.

Wat is een CCTV kabel?

Een CCTV beveiligingskabel kan jouw beveiligingscamera van stroom voorzien en is bovendien geschikt om data over te brengen. De kabel valt in de categorie coax-kabels en wordt gebruikt met een BNC en een DC connector. BNC is ideaal voor het overbrengen van video- en eventueel audiobeelden.

Wat is AHD?

AHD staat voor Analoge High Definition. AHD is een analoog camerasysteem met resoluties tussen 1 en 1,3 megapixel. AHD heeft geen beeldverlies, geen vertraging en kan worden gebruikt met een DVR opnamesysteem.

Wat is een CVI camera?

De afkorting HD CVI staat voor ‘High Definition Composite Video Interface’. Een HD CVI camerasysteem zorgt dat video, audio en data in hoge kwaliteit verzonden kunnen worden via een coax kabel. De beelden zijn erg vloeiend en vrij van vertragingen.

Hoe bewakingscamera aansluiten?

De meest eenvoudige manier is het aansluiten van de camera door middel van een standaard netwerkkabel (max. 100 meter). U sluit de camera dan aan op de router of switch en de camera. Een aparte adapter (eventueel met verlengkabel) wordt gebruikt om de camera van stroom te voorzien.

Welke draad bij 12 volt?

12V

12V 1M 2.5M
1000W 4 mm² 10 mm²
1500W 4 mm² 10 mm²
2000W 6 mm² 16 mm²
2500W 10 mm² 16 mm²

Is elke UTP kabel geschikt voor PoE?

Getwist paar-koperen kabels voor PoE-toepassingen zijn normaal gesproken F/UTP (vier getwist paar kabels omringd door een vorm van afscherming in een kabelommanteling). UTP (unshielded twisted pair cable) wordt niet aanbevolen voor PoE-toepasingen omdat deze warmte niet effectief kan afvoeren.

Wat is de afkorting CCTV?

CCTV is een afkorting van ‘Closed Circuit Television’. Het is een Engelse term die wordt gebruikt voor camerabewaking. Een CCTV systeem bestaat uit beveiligingscamera’s die op een gesloten circuit zijn aangesloten.

Hoe werkt een CCTV?

De werking van een CCTV camerasysteem is heel eenvoudig. Een recorder neemt 24/7 het beeld op van de aangesloten camera’s. De camera’s worden aangesloten op de recorder door middel van een UTP kabel. Deze kabel verzorgt het beeld en de voeding van de camera.

Wat is TVI?

TVI staat voor Transport Video Interface dit is een protocol wat de DVR en de camera gebruikt. Deze technologie valt onder de categorie HDCCTV. Dit staat voor High Definition Closed Circuit Television.