Wat is een goede kantoorprinter?

Wat is een goede kantoorprinter?

De HP LaserJet M209 is een uitstekende printer voor op kantoor. Je kunt er niet mee scannen, maar wel zeer voordelig mee printen. Met dank aan de lasertechniek. De printer heeft 1 papierlade met een capaciteit van 150 vellen.

Wat is de beste printer volgens de Consumentenbond?

Best getest zwart-wit: Canon i-SENSYS MF269dw Hij is door de Consumentenbond als best getest. Je kunt automatisch dubbelzijdig afdrukken zodat je papier bespaart. Hij heeft een royale papierlade waar wel 250 vellen in passen. Super praktisch dus voor grote printopdrachten.

Wat is de beste HP printer voor thuis?

HP Envy Photo 6230 Inkjetprinter Ook deze HP Envy Photo 6320 Inkjetprinter is een goede thuisprinter. De naam zegt het al: je koopt deze vooral als het maken van jaloersmakende fotoafdrukken belangrijk voor je is. Dit is gewoon een heel betaalbare printer waarmee je haarscherpe afdrukken in hoge kwaliteit maakt.

Wat is een goede simpele printer?

De HP DeskJet 2710 All-in-One Printer laat je allerlei documenten en foto’s printen, scannen of kopiëren. Je verzamelt zo verscheidene functies allemaal op één locatie. Aangezien deze printer daarnaast ook nog gebruikmaakt van wifi, is het gebruiksgemak aan de hoge kant.

Is Epson een goede printer?

Wanneer je kiest voor een Epson printer, dan weet je zeker dat je een kwalitatief goede printer in huis haalt. Epson printers kenmerken zich door hoogwaardige techniek, uitstekende printresultaten en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Welke draadloze printer is de beste?

De beste wifi-printer, gedetailleerd.

 • #1 HP PageWide Pro 477dw. Dé beste wifi-printer van 2022.
 • #2 HP Envy Photo 7830. Beste koop wifi-printer van 2022.
 • #3 Epson Expression Premium XP-6100. Beste kleine wifi-printer.
 • #4 Epson EcoTank ET-2650. Beste wifi-printer voor thuis.
 • #5 Canon Pixma TS3150. Beste goedkope wifi-printer.

Welke printer is het voordeligst in gebruik?

Deze printers hebben zeer goedkope inkt, en zijn ook redelijk voordelig in aanschaf:

 • Epson EcoTank ET-2720. HP Smart Tank Plus 555.
 • Canon PIXMA MG3650. Canon PIXMA TS3151.
 • Canon PIXMA MG2555S. Canon PIXMA TS3451.
 • Canon PIXMA MG3650. Canon PIXMA TS3151.
 • Canon PIXMA TS3451. Canon PIXMA TR4551.
 • HP Officejet 200. HP OfficeJet 250.

Wat is de beste printer van 2021?

Als jij op zoek bent naar de beste printer voor thuis dan is de Epson Expression de beste keuze van 2021. Geen enkele printer scoorde zo goed op prijs / kwaliteit, gebruiksgemak en functionaliteiten. Met deze printer heb je geen computer meer nodig om documenten te printen.

Wat is de beste all in one printer voor thuisgebruik?

De beste all-in-one printer voor thuisgebruik

 • HP DeskJet 2720e All-in-One Printer.
 • Canon PIXMA MG3650S.
 • Epson EcoTank ET-2720.
 • HP ENVY 6032.
 • Epson Expression Home XP-2100.

Wat is een goede en goedkope printer?

De HP DeskJet 2710 is volgens ons de beste voordelige printer. Dit betreft een uitermate fijne all-in one printer voor thuisgebruik, welke slechts 78 euro kost. Voor nog geen 8 tientjes krijg je de beschikking over een all-in one printer waar je jarenlang gebruik van kunt maken.

Wat is de beste all in one printer voor thuis?

De 5 beste all-in-one printers in een oogopslag HP Color LaserJet Pro MFP M479fdw – De beste all-in-one printer voor hoge kwaliteit prints. Brother MFC-J5330DW – Dé all-in-one printer mét A3-formaat. Lexmark MB2236adw – Robuuste all-in-one voor elk kantoor. HP OfficeJet Pro 8022 – De snelste inkjet all-in-one printer.

Hoe kies ik een goede printer?

Welke je kiest, hangt af van je printgedrag. Print je alleen maar simpele tekstdocumenten, kies dan voor een zwart-wit printer. Deze kost minder dan een kleurenprinter en gebruikt minder inkt. Wanneer je verslagen, rapporten en facturen graag in kleur afdrukt, dan wil je een kleurenprinter.

Wat is een goede kleurenprinter?

Een eerste goede printer die we je willen voorstellen is deze Canon Pixma TS8350 Inkjetprinter. Het is een printer die ook kan scannen en kopiëren. Hij print in kleur en werkt via usb en wifi. Een eenvoudige, onopvallende en compacte printer die je overal in huis of in je thuiskantoor kunt plaatsen.

Waar printer neerzetten?

De meeste printers functioneren prima als ze in een kast staan. De klep waar de prints op komen kun je naar boven klappen, waardoor hij nog wat kleiner wordt. Je kunt de printer ook in de kast zetten en voor gebruik eruit halen als je niet zo vaak print.

Welke printer voor af en toe printen?

Een basis printer Gebruik je een printer alleen om heel af en toe noodzakelijke documenten te printen, zoals een e-ticket, retourformulier of rapport? Dan voldoet een basis printer aan je eisen. Bijna alle printers voor thuis printen, kopiëren en scannen je documenten.

Welke budget printer?

Top 10 goedkope printers

 • Epson Expression Home XP-4100 – All-in-One Printer.
 • Canon PIXMA MG2550S – All-In-One A4 Inkjetprinter.
 • HP DeskJet 2720 – All-in-One Printer.
 • Epson Expression Home XP-2100 – All-in-One Printer.
 • HP ENVY 6010 – All-in-One Printer.
 • Epson WorkForce WF-2860DWF – All-In-One Printer.

Hoe schadelijk zijn printers?

Een fijnstof printer verhoogt de kans op een allergische reactie waardoor je last krijgt van tranende ogen, huidproblemen en geïrriteerde luchtwegen. Deze verschijnselen worden door de arbo aangeduid met de term tonerziekte.

Hoe schadelijk is een printer?

Toners voor printers en kopieerapparaten bevatten chemische en kankerverwekkende stoffen die een risico kunnen vormen voor de gezondheid. Moderne en goed onderhouden kantoorapparatuur voldoet echter over het algemeen aan de normen die de overheid stelt voor ‘uitstoot’ van gevaarlijke stoffen.