Wat is een bewogen persoon?

Wat is een bewogen persoon?

bewogen – Bijwoord 1. een staat waarin je verkeert als iets je emotioneel geraakt heeft ♢ De man was diep bewogen toen hij hoorde dat zijn dochter bevallen was van een gezonde tweeling.

Wat betekend bewogen jaar?

Het jaar 2020 was een jaar waarin veel dingen anders liepen dan we gedacht of gehoopt hadden, maar ook een jaar met nieuwe mogelijkheden en kansen.

Wat is het synoniem van bewogen?

bewogen (bn): druk, gejaagd, onrustig, opgewonden, opwindend, rusteloos. bewogen (bn): aangedaan, гетроффен, ontdaan, ontroerd.

Wat betekent sociaal bewogen?

Sociaal-maatschappelijke bewogenheid: je vindt het belangrijk te werken aan een betere maatschappij of om mensen te helpen. Wie dit als belangrijkste anker heeft, belandt vaak in de zorg of in sociale beroepen.

Wat betekent Enoverend?

Een product of dienst is innovatief als het vernieuwend of grensverleggend is. Bij innovatie gaat het erom om producten en diensten op een betere en effectievere manier aan te pakken.

Wat is doortastend zijn?

bn. bw., (van pers.) gewoon of geneigd door te tasten, energiek; (van handelingen) flink aanpakkend, krachtig : doortastend optreden ; doortastende maatregelen.

Wat betekent oerdegelijk?

zeer degelijk. heel erg degelijk; zeer degelijk. Het woord heeft dezelfde combinatiemogelijkheden als het grondwoord degelijk.

Wat is onverstoorbaar?

onverstoorbaar – Bijvoeglijk naamwoord 1. zonder de aandacht te verliezen, moeilijk van zijn stuk te brengen ♢ Hij heeft een vrij onverstoorbare manier van doen. onverstoorbaar – Bijwoord 1.

Wat is een sociaal gevoel?

geneigd om in groepen te leven. gevoel hebbend voor de nood van de medeleden van de samenleving.

Wat is sociaal?

sociaal – Bijvoeglijk naamwoord 1. betrekking hebbend op de menselijke samenleving ♢ Hij heeft een grote sociale achterstand. 2. geneigd om in groepen te leven ♢ Dat is een erg sociaal dier.

Wat is de betekenis van initiëren?

1. inleiden, inwijden; hij is van de zaak geïnitieerd, hij weet er alles van; 2. voor het eerst gebruiken, invoeren: die kunstenaar initieert een nieuwe stijl.