Wat is de lichtste elektrische scooter?

Wat is de lichtste elektrische scooter?

De NIU M1 is de kleinere broer/zus van de NIU N1. Een zeer lichte eenpersoons E-Scooter geschikt voor dagelijks gebruik. Laat je verassen door de kwaliteit en mogelijkheden. De M1 is leverbaar in een 25km snor versie en een 45km brom versie.

Wat kost een kleine elektrische scooter?

Wat kost een elektrische scooter Een elektrische scooter kun je al kopen vanaf zo’n 1400 Euro.

Wat is de goedkoopste elektrische scooter?

De scooters zijn behoorlijk licht (52 kg) en hebben een 16 inch wielen met een motor in het midden. Een wattage van de motor wordt niet genoemd, maar nieuwssite Electrek verwacht dat het een 750W motor is. De e-scooter kost 2999 yuan, omgerekend 383 euro. De A1 Pro kost 3999 yuan, dat neerkomt op 511 euro.

Wat kost een elec scooter?

Een e-scooter kopen is over het algemeen duurder dan een benzinescooter. Op een paar goedkopere modellen na begint de prijs van e-scooters zo rond de 2.400 euro, terwijl je een benzinescooter al kunt kopen voor een kleine 2.000 euro. Een voordeel van de e-scooter is dat hij in het gebruik een stuk goedkoper is.

Wat weegt de lichtste scooter?

De NQi is ontworpen om met 2 Personen te berijden. Het gewicht is 95 kg in vergelijking wat vergeleken met een gemiddelde benzine scooter een stuk lichter is. De NQi is Euro4 gehomologeerd. De ultra-efficiënte en slimme motor is in samenwerking met BOSCH gebouwd.

Wat is een lichte scooter?

Piaggio Zip: de kleine, lichte en krachtige 50 cc scooter.

Wat kost een elektrische scooter per maand?

Voor een elektrische scooter betaal je nog maar €38,44 per maand (op basis van 36 maanden). Zo betaal je maandelijks een klein bedrag en kun je al direct genieten van alle voordelen die elektrische scooters je bieden!

Hoelang kan je rijden met een elektrische scooter?

De huidige elektrische scooters hebben gemiddeld een actieradius van 40 tot 90 km bij een volledig geladen accu.

Wat is een goede betaalbare scooter?

Is je budget wat groter en vind je de betrouwbaarheid heel belangrijk, dan raden we je een A merk aan. De Chinese scooter merken zijn AGM, BTC, Killerbee, Turbho, en IVA. De merken die meer kwaliteit bieden zijn Aprilia, Kymco, Peugeot, Piaggio, SYM, Vespa, en Yamaha.

Hoeveel kilo elektrische scooter?

Specificaties

Prijs getest model €2.999,-
Gewicht scooter/max.lading (kg) 92/151
Gemeten actieradius (km) 53
Afmetingen (l x b x h in cm) 182 x 75 x 123
Vermogen motor (W) 2400

Wat is een geschikte scooter voor kleine mensen?

Ben je groot of klein Ben je klein van stuk dan kun je het beste voor een scooter kiezen met een klein wielformaat zoals 10 inch. Heb je een gemiddelde lengte, of ben je groot, en/of wil je graag iemand achterop kunnen nemen? Dan raden we je aan een scooter met minimaal 12 inch-wielen te kiezen.

Hoeveel subsidie elektrische scooter?

Het minimale bedrag om voor de subsidie van een elektrische scooter in aanmerking te komen bedraagt € 2500,- exclusief btw. Maar daar krijg je dan wel de helft van terug. Met de elektrische scooter mag je de openbare weg op en tevens gebruiken op bedrijventerreinen in de open lucht.