Wat is de dagwaarde van mijn motorfiets?

Wat is de dagwaarde van mijn motorfiets?

Online kun je de waarde van je motor opvragen. Handig voor de verzekering of als je een nieuw of andere motor wil kopen. Zo kun je direct zien of de vraagprijs een goede prijs is. De gegevens van veel motoren zijn namelijk opgenomen in de database van de RDW (Rijksdienst voor het Wegverkeer).

Wat krijg ik voor mijn motor terug?

Via ikwilvanmijnmotoraf.nl kun je een gratis waardebepaling opvragen en, als je dat wil, meteen voor de geboden prijs je motor verkopen. Het grote voordeel is dat wanneer je alle gegevens correct hebt ingevuld de aangeboden prijs gegarandeerd is.

Wat is mijn motor waard ANWB?

De dagwaarde is feitelijk gebaseerd op de staat en de conditie van een motor. Tot een leeftijd van ongeveer 10 jaar kan je daar nog een redelijke indicatie van geven. Bij een motor van inmiddels ruim 25 jaar is de enige manier een vergelijkbare motor op internet te zoeken in een zoveel mogelijk overeenkomstige staat.

Wat is de afschrijving van een motor?

Bij onderstaande afschrijving gaan we er vanuit dat de waarde van de motor na 5 jaar nog 40% van de aanschafwaarde is. En de helm en motorkleding vervangen worden na 5 jaar. Een goedkope tweedehands motor kan wat goedkoper uitvallen, vooral door de lagere afschrijving van de aanschafkosten.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een Harley-Davidson?

Als je in het algemeen een Harley gaat kopen, bepaal je budget en wees reeel. Koop je bij een particulier dan heb je een lagere prijs, maar heb je geen garantie. In dat geval is het verstandig om iemand mee te nemen met kennis en ervaring. het onderhoud uitvoert.

Welke modellen Harley-Davidson?

Harley-Davidson: alle modellen en tests

1 Test: Harley-Davidson Street 750 (2016)
2 Harley-Davidson 883 Roadster (Sportster)
3 Harley-Davidson Superlow (Sportster)
4 Harley-Davidson Iron 883 (Sportster)
5 Test: Harley-Davidson Nightster (Sportster)

Is er een APK voor motoren?

Voor motorfietsen geldt geen apk, al is daar afgelopen jaren wel regelmatig voor gepleit, ook binnen de Europese Unie.

Wat is cataloguswaarde motor?

Wat is Cataloguswaarde: Hiermee wordt de oorspronkelijke waarde bedoeld inclusief accessoires zoals de motor in de prijslijsten van de importeur stond/staat in deze uitvoering in dat betreffende bouwjaar.