Wat is de betekenis van vastleggen?

Wat is de betekenis van vastleggen?

vastleggen – regelmatig werkwoord uitspraak: vast-leg-gen 1. opschrijven of op een andere manier blijvend opnemen ♢ hij legde de bruiloft vast op de film 2. aan de kade vastmaken ♢ hij heeft zij…

Wat is het synoniem van specifiek?

specifiek: soortelijk. als trefwoord met bijbehorende synoniemen: specifiek (bn): bijzonder, eigenaardig, kenmerkend, speciaal.

Wat is switchen?

switchen – regelmatig werkwoord uitspraak: swit-sjen 1. van plaats (of iets anders) wisselen ♢ toen hij veertig was is hij van baan geswitcht 2. overstappen op iets anders ♢ ik vind dat we van o…

Wat is stollen?

stollen – Werkwoord 1. ergatief overgaan van een vloeibare naar een vaste toestand ♢ Als lava eenmaal uit de vulkaan gestuwd is, stolt het.

Lees ook:   Hoe kan ik een keelpijn oplossen?

Hoe noem je iemand die heel precies is?

accuraat, angstvallig, consciëntieus, gedetailleerd, minutieus, nauwgezet, nauwkeurig, net, oplettend, plichtsgetrouw, precies, scrupuleus, secuur, soigneus, stipt, voorzichtig.

Wat is het tegenovergestelde van zorgvuldig?

in de lijst met antoniemen (woorden met een tegengestelde betekenis): zorgvuldig ≠ onzorgvuldig, slordig.

Wat is de verleden tijd van switchen?

switchen/vervoeging

vervoeging van de bedrijvende vorm van switchen
onbepaalde wijs lang
tegenwoordig (o.t.t.) switch switchen
verleden (o.v.t.) switchte switchten
toekomend (o.t.t.t.) zal switchen zullen switchen

Wat is stollen van bloed?

Bloedstolling of coagulatie is het proces waarbij bloed, dat aan de lucht of aan andere oppervlakken dan de binnenkant van het vaatstelsel wordt blootgesteld, klontert en hard wordt. Het is een van de processen die bloedverlies bij verwondingen beperken (hemostase).

Hoe ontstaat stollen?

De primaire bloedstolling Tijdens de eerste fase van de stolling trekt het bloedvat samen en komen er in het lichaam stoffen vrij waardoor de bloedplaatjes aan de vaatwand en aan elkaar kleven. Er ontstaat een prop van bloedplaatjes, die ervoor zorgt dat er een klein korstje wordt aangemaakt waardoor de bloeding stopt.

Lees ook:   Wat is goed tegen jeuk in de keel?

Hoe noem je iemand die snel dingen oppakt?

Reacties. alert en adrem en snel van begrip.

Hoe noem je iemand die snel actie onderneemt?

Ondernemend zijn betekent dat je tot actie bereid bent. Je blijft niet stil zitten als er iets moet gebeuren, maar gaat meteen aan de slag.