Wat is aan bod komen?

Wat is aan bod komen?

aan bod komen (ww): aangeroerd worden, aangestipt worden, behandeld worden, besproken worden, voorbijkomen. als synoniem van een ander trefwoord: niet gevonden.

Wat is bot zijn?

1) hard lichaamsdeel. meestal inwendig, hard lichaamsdeel van mens of dier dat ervoor dient om het lichaam in vorm te houden en vitale delen te beschermen.

Wat is het gros?

gros – Zelfstandignaamwoord 1. een dozijn dozijnen = 144 stuks ♢ Hij verkocht zijn computers bij het gros. 2. het merendeel ♢ Het gros der mensen vindt dit onaangenaam.

Is het aan bod komen of aanbod komen?

Twee keer kwam ik ‘Een BNN-presentator doet dan een aan bod’… Dat had natuurlijk precies andersom gemoeten. Iets komt aan bod (aan de orde), en je doet iemand een aanbod (je stelt iemand iets voor, je biedt iemand iets aan).

Wat is baseren op?

(baseerde, heeft gebaseerd), gronden, doen steunen: een mening, een stelling baseren op — ; — zich baseren op, steunen op, uitgaan van; — dat is daarop gebaseerd dat… ., berust daarop.

Hoe doe je een bod op een huis?

Dit kan telefonisch, schriftelijk, per e-mail of zelfs soms via de site van de verkoopmakelaar. Stuur ook altijd nog een mailtje met daarin je bod, zodat je het zwart-op-wit hebt staan. Heb je geluk, dan wordt het bod meteen geaccepteerd. Maar in de meeste gevallen doet de verkoper een tegenbod.

Wat is een ander woord voor bot?

bot (bn): barbaars, grof, lomp, onbehouwen, onbeleefd, onbeschaafd, ongevoelig, ontactisch, plomp, stompzinnig, tactloos.

Wat is het belangrijkste bot in je lichaam?

Het belangrijkste bot is de wervelkolom of ruggengraat, de verzameling wervels die gezamenlijk de wervelkolom vormen. Er zijn 33 van deze wervels, waardoor je je ruggengraat makkelijk kunt buigen. De meeste beenderen in het menselijk lichaam groeien over het algemeen wel weer aan elkaar, mocht je er eens een breken.