Wat heb je nodig voor nieuwe kentekenplaat?

Wat heb je nodig voor nieuwe kentekenplaat?

Nieuwe kentekenplaat aanvragen Een nieuwe kentekenplaat vraag je aan bij een door het RDW erkende kentekenplaatfabrikant. Voor de aanvraag heb je een geldig legitimatiebewijs en de kentekencard nodig. De kosten van nieuwe kentekenplaten liggen gemiddeld tussen de 25 en 45 euro.

Wat kost een kentekenplaat laten maken?

Kosten kentekenplaat laten maken Wanneer je een nieuwe kentekenplaat gaat kopen heb je ook te maken met bijkomende kosten. Er is hier geen vast bedrag voor in Nederland, de fabrikant van de kentekenplaten mag dit zelf bepalen. Gemiddeld liggen de kosten tussen de 25 en 45 euro.

Wat kost een nummerplaat bijmaken?

normale of gepersonaliseerde nummerplaat: € 30. duplicaat: € 30. spoedlevering: € 110.

Hoe kunt u een nummerplaat aanvragen?

Hoe kunt u een nummerplaat voor uw wagen aanvragen? Een nummerplaat aanvragen is heel eenvoudig. Van de verkoper (garagehouder of particulier) van uw wagen krijgt u het roze formulier Aanvraag om een inschrijving van een voertuig. Ga met dit formulier langs bij uw verzekeraar.

Wat is de nummerplaat van uw voertuig?

Een nummerplaat aanvragen is heel eenvoudig. Van de verkoper (garagehouder of particulier) van uw wagen krijgt u het roze formulier Aanvraag om een inschrijving van een voertuig. Ga met dit formulier langs bij uw verzekeraar.

Wat kost een gepersonaliseerde nummerplaat?

Uw nummerplaat kost 30 euro, die moet u betalen aan de postbode of in het postkantoor. Samen met uw nummerplaat ontvangt u uw inschrijvingsbewijs en een betalingsbewijs. U hebt nog een oude Belgische plaat; Hoe kunt u een gepersonaliseerde nummerplaat aanvragen?

Wat kost een Belgische nummerplaat?

Uw nummerplaat kost 30 euro, die moet u betalen aan de postbode of in het postkantoor. Samen met uw nummerplaat ontvangt u uw inschrijvingsbewijs en een betalingsbewijs. U hebt nog een oude Belgische plaat; Sinds enkele jaren worden de oude Belgische nummerplaten geleidelijk aan vervangen.