Wat gebeurt er als je 108 zegt tegen Siri?

Wat gebeurt er als je 108 zegt tegen Siri?

Wat is het geval? Door ‘108’ tegen de assistent iPhone te zeggen, zal deze het nummer proberen te bellen voor je. Deze cijfercombinatie is niet zomaar een nummer, maar het 112-equivalent voor India.

Wat gebeurt er als je Siri belt?

Je kunt op de iPhone Siri vragen om iemand te bellen. Dat is erg handig, want zo hoef je onderweg niet je handen van het stuur te halen. Siri kan heel veel: je kan er apps mee openen, weetjes op Wikipedia opzoeken en de assistent kan zelfs grapjes maken.

Waarom is Siri gevaarlijk?

Siri, de slimme spraakassistent op de iPhone 4S, lijkt nu eenzelfde lot beschoren. Dr Albow, een Amerikaanse psychiater die de aandacht van het niet sensatieschuwe FOX News heeft weten te vangen, beweert dat Siri psychologisch net zo gevaarlijk is voor kinderen als gewelddadige videospelletjes en wiet.

Hoe ziet Siri er in het echt uit?

Goed, dit is wat we te weten zijn gekomen: Siri heet eigenlijk Susan Bennett in het echte leven. Susan is in de 70 en ze woont in Atlanta in Amerika.

Wat voor grappige dingen kan Siri?

Grappige Siri commando’s en vragen

  • “Kun je beatboxen” “Wat vind jij van Pokémon Go?” “Ik ben je vader!”
  • “Waarom heeft Apple jou gemaakt?” “Kun je gedachten lezen?”
  • “Wat is de betekenis van leven?” “Wat betekent Siri”
  • “Raad eens” “Heb je huisdieren?”
  • “Plan een route naar het einde van de wereld” “Voorspel mijn toekomst”

Hoe kun je Siri boos maken?

Je kunt Siri overstuur maken aan de hand van beledigingen, ongemakkelijke vragen en simpelweg vreemde vragen. Druk simpelweg op de Siriknop op je telefoon, maak enkele ongepaste opmerkingen en geniet van het gelach dat volgt.

Is Siri bellen gevaarlijk?

Kan je Siri bellen?

Hoe werkt handsfree bellen met Siri: Makkelijkste is dit nummer op te slaan als ‘1850 Nummerinformatie”. Zeg tegen Siri ‘Hé Siri, bel 1850 Nummerinformatie’. Siri zal meteen bellen met 1850. Een contactpersoon neemt de telefoon op, zoekt het telefoonnummer op en verbindt dan direct met het gevonden nummer door.