Wat doe je als kraamverzorgster in het ziekenhuis?

Wat doe je als kraamverzorgster in het ziekenhuis?

Naviva in het ziekenhuis De kraamverzorgende assisteert tijdens de bevalling en staat jou met raad en daad bij. Na de bevalling observeert ze hoe het met jou en je baby gaat. Ze verzorgt jou en je kindje. Ze zorgt ervoor dat jullie rustig kunnen bijkomen en genieten van de eerste momenten met elkaar.

Wat verdiend een kraamverzorgster per uur?

Salaris gediplomeerd kraamverzorgster Het salaris in schaal 35 schommelt tussen de € 12,00 en € 18,00 bruto per uur. Ben je een beginnende kraamverzorgende en 21 jaar oud, dan verdien je bij Kraamzorg de Waarden minimaal € 1.979,00 bruto wat neerkomt op € 1.700,00 netto (bij een dienstverband van 100%).

Hoe wordt je Partusassistent?

Je volgt aan de hand van een opleidingspaspoort een aantal opleidingsmodules voor Partusassistent. Tevens loop je een aantal partussen mee en word je begeleid door een afstandbegeleider. Na het behalen van de modules en een goede praktijkbeoordeling ga je zelfstandig aan het werk.

Waar zit KraamZus?

Voer jouw postcode in en controleer of KraamZus zorg biedt in jouw regio. Leveren wij volgens de postcode checker geen zorg op jouw postcode, maar zijn wij wel actief in de provincie waar je woont? Stuur ons dan een mail naar [email protected] met je gegevens.

Wat moet een kraamhulp allemaal doen?

De kraamverzorgende is er vooral voor het geven van advies en tips rondom de verzorging van jouw baby. Ze helpt je met het in bad doen van jouw baby, het verschonen van de luier, het aan- en uitkleden, de huidverzorging, het veilig opmaken van het babybedje en het voeden van jouw baby.

Hoeveel kraamzorg Na ziekenhuis?

Wettelijk krijg je minimaal 24 uur en maximaal 80 uur kraamzorg, verdeeld over maximaal 10 dagen. De uren zijn onder andere afhankelijk van jouw gezondheid en die van de baby, van of het om je eerste kind gaat en of je bent bevallen van een meerling.