Wat betekent Transdev?

Wat betekent Transdev?

Transdev SA is een internationaal opererend openbaarvervoerbedrijf uit Frankrijk.

Wat doet Transdev?

Transdev in Nederland Met onze bussen, treinen en taxi’s verbinden we mensen en zorgen we dat je veilig, goedkoop en snel reist. En daarnaast verzorgt Witte Kruis de zorg van vele patiënten. Bij alles wat we doen staan onze reizigers, patiënten en ruim 6.000 medewerkers centraal.

Waar rijden treinen van Veolia?

Het bedrijf voert in Nederland concessies uit in Limburg en Haaglanden (regionaal busvervoer). Veolia was ook eigenaar van de bedrijven Stadsbus Maastricht (SBM) en Limex, die in Maastricht en het Heuvelland het openbaar vervoer verzorgden.

Wie is Transdev?

Transdev Nederland is één van de grootste mobiliteitsbedrijven van Nederland. We zijn actief onder bekende merken als Connexxion, Hermes en Witte Kruis. Van bussen, treinen en taxi’s tot ambulances en zelfs autonome shuttles, onze voertuigen vind je door het hele land. Mobiliteit zorgt voor verbinding tussen mensen.

Hoeveel medewerkers heeft Connexxion?

Connexxion

Connexxion Holding N.V.
Bedrijfsstructuur
Moederbedrijf Transdev
Dochter(s) Hermes (100%) OV Regio IJsselmond (100%)
Aantal medewerkers ca. 10.000

Waar rijden de treinen van Arriva?

Arriva biedt openbaar vervoer in de provincies Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Brabant, Limburg, Overijssel en Zuid-Holland. Buiten Nederland is Arriva actief in nog 13 andere Europese landen.

Hoeveel kost buskaartje Arriva?

IngeklaptRit- en dagkaarten

Ritkaart Limburg Stad 3,80 euro
Dal Dagkaart Noord- en Midden-Limburg Trein en Bus 22,45 euro
Dal Dagkaart Limburg Trein en Bus 28,00 euro
P+R Ticket (1 pers.) 2,25 euro
P+R Groepsticket (3-5 pers.) 5,55 euro

Kun je met OV in Arriva?

Met de OV-chipkaart heb je een reisbewijs voor al het OV (bus, trein, tram en metro) op zak. Hiermee reis je bij alle openbaar vervoerbedrijven. Het maakt daarbij niet uit bij welk bedrijf je de OV-chipkaart hebt aangeschaft.