Wat betekent onbepaalde tijd bij Vattenfall?

Wat betekent onbepaalde tijd bij Vattenfall?

Vast contract of onbepaalde tijd Dit betekent dat je ‘vast’ zit aan dit contract tot het einde van de looptijd. De einddatum van je contract vind je hier ook. Voordat je contract afloopt krijg je een nieuw aanbod. Aan jou de keus of je dit aanbod overneemt, of liever iets anders wilt.

Heb ik een vast contract bij Vattenfall?

Ons contractadvies per situatie Weet je niet wat voor contract je hebt? Kijk in Mijn Vattenfall bij contractduur. Staat daar een looptijd, zoals 1 jaar, dan heb je een vast contract. Staat er onbepaalde tijd, dan heb je een variabel contract.

Hoe weet ik of ik een vast energiecontract heb?

Wil je weten of overstappen zin heeft? Doe dan de CREG-scan. Dankzij enkele eenvoudige vragen weet je hoe de prijs van jouw energiecontract zich verhoudt tot die van de contracten die je vandaag kunt kiezen op de energiemarkt. Met de CREG-scan zie je in één oogopslag of je een duur of goedkoop contract hebt.

Hoe weet ik welk energiecontract Ik heb?

Met de CREG Scan vergelijkt u het energiecontract dat u in het verleden gesloten hebt met het huidige aanbod op de markt. Zo ziet u meteen hoe uw huidig contract zich verhoudt tot de actuele markt. Als u er uw huidig energiecontract met de bijhorende tarieffiche bij neemt, krijgt u het beste resultaat.

Waar vind ik EAN code Vattenfall?

De EAN-code vindt je op je energierekening; De EAN-code kun je ook online vinden via het EAN-codeboek; Een EAN-code van een afgesloten aansluiting wordt niet opnieuw gebruikt; Het adres van een EAN-code kan, ondanks het unieke nummer, wel wijzigen.

Wat is een variabel contract Vattenfall?

Bij energie met een variabele prijs veranderen tijdens de looptijd van je contract de variabele leveringskosten. Ze worden beïnvloed door de prijzen op de internationale markten van stroom en gas. Meestal wijzigen we deze energieprijs 2 keer per jaar. Stijgen de prijzen, dan betaal je meer.

Hoe kom ik aan een EAN-code?

Hoe kom je aan EAN codes? Wanneer je geen eigen merk produceert maar producten inkoopt van een leverancier dan ontvang je normaal gesproken van die leverancier de EAN codes behorend bij de producten die je gekocht hebt.

Kan ik een variabel energiecontract afsluiten?

Een variabel energiecontract is een contract voor onbepaalde tijd. Het contract loopt in principe door, maar jij kunt het op elk gewenst moment opzeggen. Je hoeft in dit geval geen boete te betalen als je wilt overstappen naar een andere energieleverancier of wilt wijzigen van contractvorm bij dezelfde maatschappij.