Wat betekent iets vinden?

Wat betekent iets vinden?

[ov] iets aantreffen nadat ernaar gezocht is. iets bedenken. iets op een bepaalde wijze beschouwen of ervaren.

Wat betekent deze?

deze – voornaamwoord uitspraak: de-ze 1. geeft aan dat het in de buurt is ♢ deze fles is nog vol, die andere is leeg 1. bij deze open ik de school [op dit moment open ik de school] …

Wat betekent naar?

naar – voorzetsel 1. in de richting van ♢ we gaan naar Amsterdam 2. in overeenstemming met ♢ het huis is naar zijn idee ingericht 1. alles gaat naar wens …

Wat betekent dit voor?

Te gebruiken om iets te beschrijven dat zich aan of bij de voorkant of het belangrijkste deel van iets bevindt. Gebruik `voorkanten`, uit de hiërarchie Onderdelen als verwijzing naar deze delen zelf.

Lees ook:   Hoe snel geneest je tong?

Kan zich vinden in synoniem?

als synoniem van een ander trefwoord: berusten in (ww) : aanvaarden, genoegen nemen met, het hoofd buigen voor, verdragen, vrede hebben met, zich neerleggen bij, zich schikken in, zich verenigen met, zich verzoenen met.

Is in deze betekenis?

De correcte spelling is in dezen. Dezen is een oude naamvalsvorm. De betekenis van in dezen is ‘in deze taak, op dit punt’.

Is het na aanleiding of naar aanleiding van?

De correcte vorm is naar aanleiding van. Na aanleiding van* is niet correct. Naar aanleiding van ons gesprek van 16 augustus stuur ik u hierbij meer informatie.

Wat is akelig?

Het begrip akelig heeft 4 verschillende betekenissen: 1) onaangenaam voor de zintuigen. onaangenaam voor de zintuigen; naar. 2) onaangenaam, beangstigend voor het gemoed. onaangenaam, met name beangstigend voor het gemoed; naar; naargeestig; eng.

Wat je voor mij betekent?

Betekent: stam + t ‘Jij betekent alles voor mij’: na je/jij. ‘U betekent alles voor mij en hopelijk betekent u net zo veel voor hen’: voor en na u. ‘Hij betekent veel voor hen, zij betekent nog meer voor hen’: voor en na hij/zij. ‘Het betekent heel veel voor mij, maar betekent het ook veel voor jou?

Lees ook:   Welke Engelse kranten zijn er?

Wat is de betekenis van Synoniem?

Woorden noemen we synoniem als ze (ongeveer) hetzelfde betekenen. Een synoniem noemen we ook wel evenwoord. Evenwoord is dus een synoniem van het woord synoniem!