Waarom werkt Facebook niet meer?

Waarom werkt Facebook niet meer?

Controleer eerst of je de nieuwste versie hebt van Facebook voor Android. Je app bijwerken: Ga naar de Play Store of download de nieuwste versie rechtstreeks vanaf Facebook. Als er een nieuwere versie van de Facebook-app is en je die nog niet gebruikt, kun je deze versie hier downloaden.

Waarom storing Facebook?

Facebook heeft geen tekenen dat data van gebruikers onbeschermd zijn geweest tijdens de wereldwijde storing. Zelf zegt het bedrijf dat defecte configuratie-aanpassingen aan de routers de voornaamste oorzaak zijn van de bijna zes uur durende storing.

Wat is er met Messenger?

Als je problemen hebt bij het aanmelden bij Messenger, controleer dan of je de nieuwste versie van de Messenger-app hebt geïnstalleerd. Hiervoor ga je naar de app store van je telefoon of tablet (bijvoorbeeld: Apple App Store of Google Play Store) om eventuele updates te downloaden.

Waarom laadt mijn Facebook nieuwsoverzicht niet goed?

Het overzicht moet zijn gevuld met updates van mensen en pagina’s die je volgt. Als je overzicht leeg is, moet je Facebook sluiten en weer openen om je overzicht te vernieuwen. Als dat niet werkt, vind je hier meer informatie over hoe je een probleem met Facebook kunt rapporteren.

Wat is er met WhatsApp aan de hand?

WhatsApp storing checken Kijk dus even via deze kanalen of er een storing bekend is. Kijk op de website allestoringen.nl. Op basis van meldingen van gebruikers kun je op de kaart en op een tijdlijn zien of er sprake is van een storing.

Hoe kan je zien of iemand Messenger gebruikt?

Tik op Actief. Dit doorzoekt al je vrienden op Messenger, maar actieve vrienden hebben een klein blauw Messengericoon naast hun profielfoto. Als je vriend Messenger niet gebruikt, zal hij niet in de lijst verschijnen, zelfs als hij wel Facebook gebruikt op dat moment.

Kun je op Messenger zonder Facebook?

Sinds 2019 kan je Messenger niet meer gebruiken zonder eerst een Facebook-account aan te maken. Het sociale netwerk heeft toen haar systeem aangepast zodat het niet meer mogelijk is. Je hebt dus een Facebook-account nodig om via Messenger berichten te kunnen sturen naar je vrienden.

Waar vind ik geinstalleerde apps?

Hoe kan ik zien welke apps ik geïnstalleerd heb op mijn Galaxy toestel?

  1. Ga vanuit het startscherm naar ‘Apps’ → ‘Play Store (Google Play Store)’.
  2. Druk op de menutoets linksonder op je toestel en tik op ‘Mijn apps’.
  3. Via de lijst die in je scherm verschijnt, kun je de gewenste apps her-installeren.