Waarom webpagina niet beschikbaar?

Waarom webpagina niet beschikbaar?

Als de webpagina nergens getoond wordt, controleer dan of je internetverbinding eruit ligt. Dit kan soms een kortdurend probleem zijn. Doordat er steeds vaker sprake is van updates, komt het wel eens voor dat het internet tijdelijk eruit ligt. En natuurlijk gebeurt dat net als jij een pagina wilt openen.

Waarom geen HTTPS meer?

Naast het feit dat Google Chrome de eerste browser is die waarschuwt als de website geen gebruik maakt van HTTPS gaat Google nog een stap verder. Websites met HTTPS worden beter beoordeeld in de zoekresultaten dan websites die dat niet hebben. HTTPS is dus een factor geworden die je vindbaarheid kan beïnvloeden.

Wat is Privacyfout?

Bij privacy fouten is het altijd verstandig om je cache en cookies te wissen. Mocht je deze gegevens niet kwijt willen, dan is het ook een optie om de website te openen in de incognitomodus. Als de website dan gewoon werkt dan kan de fout worden veroorzaakt door een Chrome-extensie die niet goed werkt.

Wat is fout 101?

Fout 101 Logische fout – Logische fouten manifesteren zich wanneer de gebruiker de juiste gegevens invoert, maar het apparaat het verkeerde resultaat oplevert.

Waarom kan ik geen beveiligde verbinding tot stand brengen?

Als je browser het SSL-certificaat van een bepaalde website niet kan valideren, kan er geen beveiligde verbinding tot stand worden gebracht. De meeste browsers zorgen er dan voor dat je dergelijke sites niet kunt bezoeken en tonen de foutmelding ‘Je verbinding is niet privé’.

Kan pagina niet openen omdat er geen beveiligde verbinding?

Dit probleem treedt meestal op omdat er een probleem is met de configuratie van uw browser, uw netwerkinstellingen of met het beveiligingscertificaat dat de website gebruikt.

Kan bepaalde sites niet openen Ziggo?

Mogelijke oplossing:

 • Log in op de modem.
 • Ga naar ‘Geavanceerde instellingen’
 • Klik op ‘DHCP’
 • Vink bij automatische instellingen onder ‘DHCPv6 Server’ Stateful aan.
 • Klik eronder op ‘Wijzigingen toepassen’

Is een https site veilig?

Https staat voor Hyper Text Transfer Protocol Secure en werkt met een SSL-beveiligingscertificaat. Dit certificaat versleutelt de communicatie tussen de website en bezoeker. Dit betekent dat de gegevens die je ingeeft op de website veilig worden verwerkt, zodat cybercriminelen de gegevens niet kunnen onderscheppen.

Hoe maak je van HTTP een https?

Van http naar https in 11 stappen

 1. Stap 1: Schaf of vraag een SSL certificaat aan.
 2. Stap 2: Installeer het SSL certificaat.
 3. Stap 3: Redirect de http variant van je website naar https.
 4. Stap 4: Pas interne links aan.
 5. Stap 5: Pas redirects aan.
 6. Stap 6: Pas je url aan in Google Analytics.