Waarom kan ik geen Minecraft kopen?

Waarom kan ik geen Minecraft kopen?

Vanaf 1 december 2020 heb je een Microsoft-account nodig om Minecraft Java Edition te kopen en te spelen. Als je er nog geen hebt, dan kun je er gratis een aanmaken! Voor spelers in Zuid-Korea, je moet 19 jaar of ouder zijn om de Java Edition van Minecraft te kunnen kopen en erop te kunnen spelen.

Waarom moet ik Minecraft opnieuw kopen?

Volgens Mojang kunnen spelers vanwege de overstap beter beveiligd worden. “Het grootste voordeel is de mogelijkheid om tweestapsverificatie te gebruiken om in te loggen.” Daarmee wordt naast om een wachtwoord ook om een unieke code gevraagd, als extra beveiligingslaag.

Hoe kun je Minecraft kopen?

Stappen

  1. Bezoek de website van Minecraft. Klik hier om de site van Minecraft te openen.
  2. Klik op ‘Register’. Deze link vind je in de rechterbovenhoek van je scherm.
  3. Voer de vereiste gegevens in. Je hebt een geldig emailadres nodig.
  4. Klik op ‘Register’.
  5. Bevestig je emailadres.
Lees ook:   Wat betekent veilig zijn?

Welke Minecraft versie kopen?

De Minecraft Java Edition is de eerste versie van de game, die beschikbaar is voor alle spelers. De Java-editie is te vinden op Windows, macOS en Linux. De Java versie gelijk ook de meest gewilde versie omdat deze altijd up-to-date is en als eerste kwam met Crossplay zodat jij met je vrienden kan gamen.

Waarom Microsoft account Minecraft?

Wanneer je Minecraft op Xbox, Windows of mobiele Android- en iOS-apparaten speelt, kun je je aanmelden met je Microsoft-account en je Xbox-gamertag gebruiken om je voortgang op te slaan, aankopen te doen en online met je vrienden op Realms te spelen.

Is Minecraft spelen slecht voor je?

Opvoedkundigen bestempelen de game als veilig en op sommige scholen wordt Minecraft zelfs gebruikt als tool bij vakken. Toch zijn er zorgen over de veiligheid van kinderen. Minecraft speel je namelijk online met andere anonieme spelers op een ‘server’: in een wereld. Niet elke server wordt gecontroleerd.

Lees ook:   Wat kost een lage temperatuur radiator?

Hoe krijg je Minecraft Java Edition gratis?

De Minecraft gratis proefversie is beschikbaar op Windows 10, Android, PlayStation 4, PlayStation 3 en Vita. De lengte van de proefversie hangt af van het apparaat dat je gebruikt. Blijf scrollen naar de Minecraft: Java Edition gratis proefversie.