Waarom herkent mijn printer de cartridge niet?

Waarom herkent mijn printer de cartridge niet?

Controleer de contacten tussen de cartridge en de printer en de chip. Zie je nog altijd de melding ‘printer herkent cartridge niet’? Controleer dan het contact tussen de cartridge en de printer. Het kan zijn dat de chip of de contactpunten van de cartridge vervuild zijn.

Kan toner niet detecteren?

Wanneer u de melding “kan niet detecteren” of “geen cartridge” krijgt na het installeren van de cartridge. Haalt u de cartridges uit de printer. Vervolgens installeert u de cartridges langzaam opnieuw op de juiste positie terwijl de printer aanstaat.

Hoe kan ik mijn printer resetten?

Stap 1: Ga naar de instellingen van de printer. Bij de meeste printers kom je hier, door op het tandwieltje te drukken. Stap 2: Ga naar ‘Service’. Stap 3: Selecteer de optie Standaardwaarden herstellen.

Doet de printer het ook met 1 cartridge?

Een cartridge is echt leeg Kleurenprinters werken meestal met 4 kleuren. Als 1 kleur echt op is, kunnen de meeste printers nog steeds doorprinten. Zo maken sommige kleurenprinters met de kleureninkt zo’n zwart mogelijke tint als de zwarte cartridge leeg is.

Welke printer accepteert Action cartridges?

Op dit moment, december 2020, vind je op de website van de Action cartridges voor printers van het merk Canon en HP.

Wat betekent kan niet detecteren?

Er is een inktcartridge niet goed geïnstalleerd. Verwijder de nieuwe inktcartridge en plaats deze nu opnieuw (en stevig, moet vastklikken) in het apparaat.

Hoe toner vervangen Brother?

Toner vervangen

  1. Zet het apparaat aan.
  2. Open de klep aan de voorzijde.
  3. Verwijder de tonercartridge en drumeenheid uit het apparaat.
  4. Duw de groene vergrendeling omlaag en haal de tonercartridge uit de drumeenheid.
  5. Haal de nieuwe tonercartridge uit de verpakking.
  6. Verwijder de beschermkap.

Kan je een Canon printer resetten?

De Canon printer resetten Druk op Setup. Ga naar Apparaatinstellingen en druk op OK. Ga naar Reset en druk op OK. Ga naar Reset alles en druk op OK.

Kun je printen met alleen zwarte cartridge?

Als u alleen met de zwarte cartridge wilt afdrukken, moet u de kleurencartridge vervangen. Als de lege cartridge wordt verwijderd en het kapje van de cartridge wordt gesloten, komt ‘Kan niet afdr. ‘ op het display. Als u alleen met de zwarte cartridge wilt afdrukken, moet u de kleurencartridges vervangen.

Kan je zwart printen met kleurencartridge?

Wanneer de kleureninkt op is maar de zwarte inkt nog niet, kunt u nog kort afdrukken met alleen zwarte inkt. U moet de lege cartridge(s) echter zo snel mogelijk vervangen.