Waarom 2 wastafels?

Waarom 2 wastafels?

Twee wastafels naast elkaar Dit is handig als u kleine kinderen in huis heeft, omdat u dan 1 van de 2 wastafels lager kunt ophangen zodat de kinderen hier makkelijk bij kunnen. Op deze manier kunnen de volwassenen en kinderen tegelijk gebruik maken van de wastafels en is er ouderlijke toezicht.

Hoeveel ruimte nodig voor dubbele wastafel?

Het werkblad dient minimaal 50cm diep te zijn en een breedte te hebben van 75cm. Het zijn de ideale afmetingen voor een enkele wastafel. Bij een dubbele wasbak mag het werkblad 140cm of breder zijn, om beiden goed de ruimte te kunnen hebben.

Wat is een meubelwastafel?

Een meubelwastafel is een wastafel die, zoals de naam wellicht al doet vermoeden, op een onderkast geplaatst moet worden. Een meubelwastafel speelt een belangrijke rol in de badkamer: even de handen wassen, tanden poetsen, make-up bijwerken, etc.

Hoe groot is een 2 persoons wastafel?

Er zijn veel verschillende soorten en maten wastafels, maar een gemiddelde enkele wastafel is ongeveer 75 cm breed en 50 cm diep. Als je liever twee wastafels hebt en hier ruimte voor hebt, dan kun je ook kiezen voor een dubbele wastafel. Je kunt dan rekenen op een gemiddelde maat van 140 cm breed en ook 50 cm diep.

Hoeveel ruimte tussen 2 waskommen?

Een enkele of twee waskommen: de ruimte Indien u er twee naast elkaar wilt plaatsen is het verstandig om minimaal de ruimte van 1 tot 1,5 waskom aan tussenruimte aan te houden. Op die manier krijgen de beiden kommen voldoende de ruimte, om goed tot hun recht te kunnen komen.

Hoeveel ruimte nodig voor wastafel?

Voor de gebruiksruimte rekenen we gemiddeld: 80 x 70cm. In totaal heb je dus 80 x 120cm nodig voor een gemiddelde wastafel. Als je wastafel breder is heb je natuurlijk meer ruimte in de breedte nodig.

Wat is Polystone wastafel?

Polystone is een mengsel van kunsthars en natuurlijke mineralen. Dit mengsel wordt gegoten in mallen, vandaar dat de naam gietmarmer ook wel wordt gebruikt. Omdat het mengsel wordt gegoten kan je er elk gewenst model van gieten. Polystone is dus geliefd in een strakke design badkamer!

Wat is het beste materiaal voor een wastafel?

Het grootste deel van de wastafels wordt nog altijd gemaakt van keramiek. Het voordeel van dit materiaal is dat het makkelijk schoon te houden is door zijn gladden oppervlak. Daarnaast is keramiek budgetvriendelijk, kleurvast, makkelijk in onderhoud en zal je hier niet snel een kras op zien.

Wat is de beste wastafel?

De Sphinx 320 is de beste wastafel. Sphinx biedt de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van technologie, design, hygiƫne en comfort.

Hoe groot moet een wasbak zijn?

Breedte en diepte van het werkblad Een breedte van 75 centimeter is standaard voor een enkele wasbak en een badkamermeubel, gecombineerd met 50 centimeter diepte. Op die manier heeft u voldoende opbergruimte onder de wasbak in het meubel.