Waar zit Facebook prullenbak?

Waar zit Facebook prullenbak?

Tik op je profielfoto linksboven om naar je profiel te gaan. Tik onder je profielfoto op en tik vervolgens op Activiteitlogboek. Tik bovenaan je activiteitlogboek op Prullenbak.

Hoe haal ik verwijderde SMS berichten terug?

In tegenstelling tot het herstellen van verwijderde tekstberichten op een iPhone, is het bijna onmogelijk om ze op Android te herstellen. In veel gevallen verwijdert het verwijderen van een verwijderd bericht – sms of mms – het niet volledig van het systeem van uw telefoon, althans niet onmiddellijk.

Kun je een verwijderde chat terughalen?

Verwijderde WhatsApp berichten kun je op een Android mobiel herstellen via een Google Drive backup. Dit kan alleen als je WhatsApp backups hebt laten maken. Als er géén backup is gemaakt dan is het niet mogelijk om de verwijderde Whatsapp berichten te herstellen.

Heeft Messenger een prullenbak?

Nee, je kunt verwijderde chatberichten of gesprekken niet zien. Als je een chatbericht verwijdert, wordt het permanent uit je chatlijst verwijderd. Wanneer je een chatbericht of gesprek verwijdert uit je chatlijst, wordt het niet verwijderd uit de lijst met chats van de persoon waarmee je hebt gechat.

Hoe verwijder ik oude berichten?

U kunt oude of ongewenste gesprekken verplaatsen naar uw archieven, alle berichten markeren als gelezen of ze verwijderen uit Berichten….Tik op elk gesprek dat u wilt archiveren of verwijderen en houd dit vast.

  1. Archiveren: Tik op Archiveren.
  2. Alles markeren als gelezen: Tik op Meer.
  3. Verwijderen: Tik op Verwijderen.

Hoe kun je iets op iemands tijdlijn plaatsen?

Iets op de tijdlijn van een vriend plaatsen:

  1. Ga naar het profiel van je vriend.
  2. Scrol omlaag naar Berichten en tik op Schrijf op de tijdlijn van [naam].
  3. Typ een chatbericht of kies ervoor om iets aan je bericht toe te voegen: Foto/video: hiermee voeg je een foto of video toe aan je bericht.
  4. Tik op Plaatsen.

Waarom kan ik sommige foto’s niet verwijderen van Facebook?

Je kunt alleen foto’s verwijderen die jij zelf hebt geüpload. Klik op de foto zodat deze groter wordt en er een menubalk onder de foto verschijnt. Klik op Opties en kies Deze foto verwijderen. De foto is definitief verwijderd nadat je op verwijderen hebt geklikt.