Waar wasmachine zetten?

Waar wasmachine zetten?

Je kunt de wasmachine overal in huis neerzetten. Echter is het gebruikelijk een wasmachine op zolder, in de bijkeuken, in een kast of in de badkamer neer te zetten. Zorg er wel voor dat een wasmachine op een stabiele ondergrond staat.

Waar staan grote wasmachines?

Bij AVIA kun je voor veel meer dan alleen brandstoffen terecht. Het wasmachineconcept is een voorbeeld van zo’n extra service. In onze wasmachines reinig je in korte tijd zowel grotere en afwijkende items als reguliere kledingstukken. Niet alleen de wasmachines, maar ook de drogers kunnen tot wel 18 kilo wasgoed aan.

Kan je een droger zo op een wasmachine zetten?

Om je wasdroger veilig op je wasmachine te zetten, heb je een tussenstuk nodig. Een tussenstuk, ook wel stapelkit, houdt de apparaten stevig op elkaar. Ook wanneer de wasdroger dieper is dan de wasmachine. Hiermee hoef je niet bang te zijn dat de droger van de wasmachine valt.

Welke tankstations hebben een wasmachine?

De wasmachineservice is vooralsnog te vinden bij de AVIA-vestigingen in Tolkamer, Fijnaart, Valkenswaard, Deventer, Breda, Eindhoven, Zwijndrecht, Oostzaan, Pijnacker, Dongen Steenstraat, Beek & Donk Brugstraat, Sittard en Rhoon. Let op: in Dordrecht zijn er wel wasmachines aanwezig, alleen niet 24/7 beschikbaar.

Wat is de grootste wasmachine?

Van alle wasmachines die we getest hebben, heeft deze Bosch WAU28R70NL de grootste inhoud. In de trommel past 9 kilo wasgoed, voldoende voor de was van 5 personen. Het is ook nog eens een stille wasmachine.

Kan een droger in de badkamer?

Om de droger ook in de badkamer te kunnen zetten, is het ten eerste belangrijk dat er ook een afvoer aanwezig voor de droger. Sommige drogers hebben dit niet nodig, maar veelal is dit een essentieel onderdeel. Net als bij de wasmachine is het voor de droger ook belangrijk dat deze in zone 2 of hoger gemonteerd wordt.