Waar speelt Ronaldo zijn zoon?

Waar speelt Ronaldo zijn zoon?

In navolging van zijn beroemde vader heeft ook Cristiano Ronaldo Jr. een contract getekend bij Manchester United. De elfjarige zoon van de Portugese ster is actief in de jeugdopleiding van de Premier League-grootmacht.

Heeft Ronaldo een gezin?

Ronaldo is al vader van vier kinderen: Cristiano Jr. (11), de tweeling Eva en Matteo (4) en Alana Martina (3). Enkel Alana Martina kreeg hij samen met Georgina. De anderen werden verwekt bij een onbekende draagmoeder.

Wie is de moeder van de oudste zoon van Ronaldo?

Cristiano Ronaldo en vriendin Georgina worden ouders van tweeling. Cristiano Ronaldo en zijn vriendin Georgina Rodriguez verwachten een tweeling, laat het stel weten via Instagram. “Onze harten stromen over van liefde. We kunnen niet wachten om jullie te ontmoeten”, schrijven ze aan de nog niet geboren tweeling.

Hoe noemt de zoon van Ronaldo?

Zijn oudste zoon, Cristiano Ronaldo junior (10), speelt in de jeugdopleiding van Juventus en heeft volgens zijn vader veel talent. De vijfvoudig wereldvoetballer van het jaar probeert de jonge Cristiano echter duidelijk te maken dat er meer voor nodig is om daadwerkelijk de top te bereiken.

Hoe noemt het kind van Ronaldo?

Zijn zoon Mateo (1) en dochter Eva (1) In juni 2017 kreeg Ronaldo er een tweeling bij, Mateo en Eva. Ook van hen is niet bekend wie de moeder is, wel dat het om een Amerikaanse draagmoeder gaat. Een Instagramfoto waarop de voetballer de baby’s vasthoudt, kreeg ruim 8 miljoen likes.

Waar is Ronaldo geboren?

Ronaldo is afkomstig van het Portugese eiland Madeira. Als kind begon hij aldaar met voetballen bij de amateurclub CF Andorinha. Hierna speelde hij bij CD Nacional en maakte hij op twaalfjarige leeftijd de overstap naar het vasteland van Portugal om te worden opgenomen in de jeugdopleiding van Sporting Lissabon.

Hoe verbeterde Ronaldo zijn persoonlijke record?

Ronaldo verbeterde zijn persoonlijke record opnieuw gedurende het seizoen 2014/15. Dit keer maakte hij 48 competitiedoelpunten in één jaar. Ronaldo maakte op zaterdag 12 september 2015 vijf doelpunten tijdens een 0-6 overwinning uit bij Espanyol.

Wat was het eerste doelpunt van Ronaldo bij Juventus?

Het eerste doelpunt van Ronaldo bij ‘Juve’ scoorde hij 4 weken later, in de wedstrijd tegen Sassuolo scoorde hij 2 keer waardoor Juventus de wedstrijd won (2-1) en Ronaldo zijn 400e competitiedoelpunt scoorde. Het Europese debuut van de Portugees was in de Champions League -wedstrijd tegen Valencia.