Waar mag je heen met Go scooter?

Waar mag je heen met Go scooter?

De scooters mogen overal worden weggezet binnen de regels van de wegen verkeerswet, net als gewone scooters. Ze mogen daarbij geen overlast veroorzaken.

Hoe worden de GO scooters opgeladen?

De scooter geeft zelf aan wanneer de accu leeg is. Als dat gebeurt krijgt een Power Ranger een melding en rijdt hij naar zo’n scooter om de lege accu te verwisselen voor een volle. Op het moment dat een accu bijna leeg is kan de scooter niet gebruikt worden.

Kun je met een Go scooter naar een andere stad?

Mag je met een deelscooter van de ene naar de andere stad? Het antwoord is: ja, dat mag. Je mag je scooter volgens de Veelgestelde vragen van Go Sharing namelijk “overal gebruiken”, zowel binnen als buiten het servicegebied.

Lees ook:   Kan de mens ultraviolet zien?

Heb je voor een Go scooter een rijbewijs nodig?

Voor deelname aan het verkeer op de openbare weg op een scooter is een rijbewijs verplicht. Je krijgt pas een rijbewijs als je je theorie-examen en vanaf 1 maart 2010 ook je praktijkexamen bij het CBR hebt gehaald. Iedereen met een geldig rijbewijs kan dan ook gebruik maken van de e-deelscooter.

Hoe reserveer je een Go scooter?

Zo gebruik je de scooters De scooters van GO Sharing activeer je via de app. Je kunt een scooter eerst reserveren, zodat je 15 minuten hebt om naar de scooter toe te lopen. Wanneer je bij de scooter bent kun je deze ontgrendelen. Je kunt dan rijden.

Hoeveel kost een to go scooter?

Voordeel Go Sharing: Zonder pakket kosten de Go Sharing deelscooters €0,29 per minuut, maar met een pakket wordt het huren een stuk goedkoper. Hoe groter het pakket, hoe goedkoper je per minuut kan rijden. De prijzen zijn met pakket: €0,27, €0,25 of zelfs €0,23 per minuut.

Lees ook:   Wat is de temperatuurverandering in Belgie sinds 1900?

Hoeveel kost een go?

Per minuut gebruik van de scooter betaal je 29 cent. Als je het eigen risico van 500 euro wilt afkopen, betaal je 5 cent extra per minuut. Er zijn ook voordeelpakketten te koop waarbij de prijs per minuut vier of zes cent lager is. De scooters zijn 24 uur per dag beschikbaar en 100 procent elektrisch.