Waar kan ik mijn samenvattingen verkopen?

Waar kan ik mijn samenvattingen verkopen?

Verkoop je studiemateriaal in een handomdraai. Jouw samenvattingen, college aantekeningen, oefenvragen en opdracht uitwerkingen zijn geld waard. Stuvia is een platform waar je geld kunt verdienen met jouw studiemateriaal. We bieden een royale commissie op elke verkoop.

Kan je geld verdienen met Studeersnel?

Ook bestaat de mogelijkheid om zelf een document te uploaden, waardoor je gratis een ander document kunt uploaden. Het nadeel van Studocu is dat je zelf geen geld kunt verdienen met het verkopen van samenvattingen.

Hoe krijg je je geld terug bij Stuvia?

Voorwaarden om je geld terug te vragen Je hebt contact opgenomen met de verkoper om hem/haar te vertellen waarom je ontevreden bent over de kwaliteit; Je hebt gecheckt dat je geen klacht indient over missende informatie, hoofdstukken of onderwerpen waarover de verkoper eerlijk verteld heeft in zijn advertentie.

Lees ook:   Hoe beveilig ik mijn ebook?

Is Stuvia strafbaar?

Studenten mogen nota’s van lessen gerust doorsturen naar vrienden of die gratis ter beschikking stellen via websites van faculteitskringen of via Facebook, maar wie aan de verkoop ervan geld probeert te verdienen, is strafbaar wegens schending van het auteursrecht.

Is Studeersnel gratis?

De bekendste sites waar studenten onderwijsmateriaal downloaden zijn Studeersnel (ook wel bekend als Studocu) en Stuvia. Een deel van het materiaal is gratis, maar het kan ook zijn dat je per document moet betalen of een abonnement moet afsluiten.

Hoeveel kan je verdienen met Stuvia?

Bijvoorbeeld via het platform Stuvia. Angela is een van de topverkopers op Stuvia. In ongeveer 3,5 jaar tijd verdiende ze meer dan 5000 euro met haar samenvattingen. “Soms verdiende ik in drie maanden tijd 1200 euro en daar kun je prima een weekend van weg.

Is Stuvia plagiaat?

Stuvia houdt zich dan ook niet verantwoordelijk voor de uitwisseling van documenten. Zodra je letterlijk teksten of afbeeldingen van iemand overneemt zonder naar het auteursrechtelijk beschermde werk te verwijzen, is er sprake van plagiaat.

Lees ook:   Hoe hoog is een blikje cola?

Hoe duur is Studeersnel?

Heb je een Studeersnel account voor een jaar, dan betaal je een jaar lang € 2,99 per maand. Na dit jaar is je abonnement maandelijks opzegbaar. Als je niet opzegt dan wordt je abonnement stilzwijgend verlengd. Een jaarabonnement voor Studeersnel kost dus € 36 euro per jaar.

Is Stuvia gratis?

Is Stuvia illegaal?

“Hartstikke legaal” volgens oprichter Stuvia | Internet | hln.be….Stuvia in cijfers.

20% deelt zijn werk gratis
10.000 euro betaalt Stuvia wekelijks uit in Nederland
1.000 euro betaalt Stuvia wekelijks uit in België

Hoe betrouwbaar is Stuvia?

Stuvia is betrouwbaar, omdat we een platform zijn waar koper en verkoper samen worden gebracht om kennis met elkaar te delen. Sinds de start van Stuvia in 2010 hebben scholieren, studenten, cursisten en mensen met verschillende disciplines al meer dan 500.000 documenten op Stuvia geüpload.

Is StudeerSnel gratis?