Waar kan ik DHL enveloppen kopen?

Waar kan ik DHL enveloppen kopen?

Welkom bij DHL Express – Online Supplies Ordering. Hier bestelt u snel en eenvoudig uw verzendmaterialen zoals dozen, enveloppen, flyers en verzendlabels.

Hoe DHL label plakken Vinted?

Labeltips

  1. Plak het label stevig op de verpakking, het label mag niet loshangen.
  2. Het label moet steeds volledig leesbaar zijn.
  3. Bevestig, indien plakken geen optie is, het label op een andere manier op de zending.
  4. Bevestig de documenten bedoeld voor douanehandelingen altijd zichtbaar op de buitenkant van de zending.

Hoe doos opvullen?

Zit uw zending niet helemaal strak in de verpakking? Tijd om maatregelen te nemen. Door overtollige ruimte op te vullen, voorkomt u dat de boel gaat schuiven. U kunt er allerlei vulmaterialen voor gebruiken, zoals schuimzakken, luchtkussenzakken en opvulpapier.

Hoe Verzendlabel Vinted plakken?

Lees ook:   Welke kleur gordijnen in woonkamer?

Dit verzendlabel plak je op de doos of stevige zak waarin het artikel zit. Die breng je dan naar een verdeelpunt van de transporteur. Bijvoorbeeld als de koper koos voor Mondial Relay, dan kijk je op de site waar de Mondial Relay afhaalpunten zijn en geef je daar het pakket af.

Wanneer is de DHL Express envelop afgeleverd?

DHL EXPRESS ENVELOPE Uw document wordt gegarandeerd vóór het einde van de eerstmogelijke werkdag afgeleverd Voor uw tijdskritieke document zendingen binnen Nederland en wereldwijd Voor niet douaneplichtige documentzendingen tot 300 gram Elektronische bewijs van aflevering inclusief handtekening van de ontvanger Wereldwijd beschikbaar

Waar kan je een DHL pakket afgeven?

Je kunt je pakket afgeven bij een DHL winkel of in een locker achterlaten om het te versturen. Met 3.000 punten in Nederland is er altijd wel eentje bij jou in de buurt. Vind jouw DHL ServicePoint.

Wat is een DHL-verzendmateriaal?

Verpakkingen. DHL Express biedt geheel gratis standaard DHL-verzendmateriaal aan, zoals enveloppen, kleine dozen, wijndozen en flyers. Tegen betaling is ook ander DHL-verzendmateriaal beschikbaar, zoals grotere dozen en driehoekige kokers, die ideaal zijn voor het versturen van zwaardere goederen. Bestel hier uw DHL-verzendmateriaal.

Lees ook:   Wat is de gevolgen van klimaatverandering?