Waar is John de Wolf geboren?

Waar is John de Wolf geboren?

SchiedamJohn de Wolf / GeboorteplaatsSchiedam is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. Het gemeentebestuur neemt deel aan de gemeenschappelijke regeling Metropoolregio Rotterdam-Den Haag.
Schiedam is gelegen tussen Rotterdam en Vlaardingen, oorspronkelijk aan de Schie en later ook aan de Nieuwe Maas. Wikipedia

Waar woont John de Wolf?

John de Wolf verruilt de ene club van ‘noeste arbeiders’ voor de andere: ‘Spakenburg lijkt best wel op Feyenoord’ Aan het einde van de rit terug van Rotterdam-Zuid naar zijn woonplaats Leiden, na zijn eerste werkdag in de Kuip, verontschuldigt John de Wolf zich.

Waar heeft John de Wolf gevoetbald?

Daarna besloot hij zijn geluk in het buitenland te beproeven, bij Wolverhampton (1994-1996), waar hij vanwege een zware blessure echter nauwelijks aan spelen toekwam. John de Wolf heeft vervolgens nog gespeeld bij VVV (1996-1997), Hapoel Ashkelon (1997-1998), Helmond Sport (1998-2000) en Zwart-Wit ’28 (1999-2000).

Wat is de leeftijd van John de Wolf?

59 jaar (10 december 1962)John de Wolf / Leeftijd

Waar is John de Wolf bij Feyenoord?

Johannes Hildebrand (John) de Wolf (Schiedam, 10 december 1962) is een Nederlands oud-profvoetballer en voetbaltrainer. Sinds 30 oktober 2019 is De Wolf actief als assistent trainer bij Feyenoord.

Met wie gaat John de Wolf trouwen?

Oud-voetballer John de Wolf heeft vrijdag zijn jawoord gegeven aan zijn grote liefde Inge Zijdenbos. Het huwelijk is voltrokken door cabaretier Jochem Myjer, een goede vriend van De Wolf. Dit meldt Shownieuws. John de Wolf en zijn grote liefde Inge Zijdenbos.

Is Andre Hazes De zoon van John de Wolf?

Al jaren gaan er wilde geruchten dat niet wijlen André Hazes senior de vader zou zijn van zijn zoon André, maar een inmiddels ook al overleden drugskoning. Een andere variant waarover geroddeld wordt, betreft oud-voetballer John de Wolf.

Wie trouwt John de Wolf?

John de Wolf is zaterdag eindelijk getrouwd met zijn verloofde Inge Zijdenbos. Vanwege het coronavirus werd het huwelijk meerdere keren uitgesteld maar zaterdag was eindelijk de grote dag. De twee werden in het echt verbonden door hun goede vriend en cabaretier Jochem Myjer.

Waarom is John de Wolf niet bij Feyenoord?

De assistent-trainer heeft zijn contract, dat komende zomer zou aflopen, met drie jaar verlengd tot medio 2025. De 58-jarige clubicoon streek in oktober 2019 neer bij de club waar hij als speler al furore maakte. De Wolf kan zich geen betere werkplek voorstellen, zegt hij op de website van Feyenoord.