Waar is een oranje brievenbus?

Waar is een oranje brievenbus?

De dichtstbijzijnde oranje brievenbus bij jou in de buurt vind je op de locatiewijzer welke te vinden is op de Postnl website. Postnl merkt dat we in Nederland steeds minder post versturen. De chauffeurs die de brievenbussen legen, komen steeds vaak straatbussen tegen waar bijna geen post meer in zit.

Welke brief in welke bus?

Nu zie je de Post NL punten op de kaart. Klik op een Post NL punt in je buurt….Hoe laat wordt de brievenbus in mijn buurt geleegd? En wanneer wordt mijn post bezorgd?

Gepost op: Bezorgd op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag

Wat is de afmeting van een brievenbus?

De afmeting van de brievenbus De afmeting is minimaal 26,5 cm lang en 3,2 cm hoog. En een hoogte van 110 cm vanaf de plek waar de postbezorger staat, is ideaal.

Wat is een brievenbus?

Een brievenbus is een kast met een kleine opening waardoor brieven en kleine voorwerpen in de kast gedeponeerd kunnen worden. De kast is meestal afgesloten en kan door de sleutelhouder geopend worden. Er bestaan brievenbussen voor uiteenlopende doelen: langs de openbare weg voor het versturen van post; bij woningen om de post te bezorgen

Wanneer worden de oranje brievenbussen geleegd?

Wanneer worden de brievenbussen van Postnl geleegd? De oranje brievenbussen van Postnl worden van maandag tot en met vrijdag dagelijks om 17:00 uur geleegd. Op Postnl locaties kun je nog tot 18:00 uur terecht met je postkaartje. In het weekend wordt er geen enkele oranje brievenbus leeg gehaald.

Wanneer is de lichting op de brievenbus?

Op de brievenbus bevindt zich een lichtingsindicator waaraan men kan zien wanneer de bus voor het laatst gelicht is en wanneer de volgende keer is. Het gebruikelijke tijdstip van de lichting is na 17.00 of 18.00 uur, bij sommige brievenbussen na 19.00 uur.