Kun je telefoonnummer kiezen?

Kun je telefoonnummer kiezen?

Een mobiel nummer zelf kiezen geeft je de ruimte om het jezelf zo makkelijk te maken als je wilt, en dat is een echte meerwaarde wanneer je bijvoorbeeld als zzp’er werkt. PotentiĆ«le klanten herkennen je nummer en zullen je op de eerst volgende gelegenheid direct bellen.

Hoe kan ik mijn nummer behouden?

Zeg tegen de nieuwe aanbieder dat u uw oude nummer mee wilt nemen. Doe dit in ieder geval 10 werkdagen voordat uw oude abonnement stopt. Dan moet het omzetten goed gaan. Aanbieders hebben namelijk maximaal 10 werkdagen de tijd om nummerbehoud te regelen.

Kan ik mijn T-Mobile nummer veranderen?

Wil je je telefoonnummer wijzigen, neem dan contact met ons op om een ander telefoonnummer aan te vragen. Of gaat je vraag over nummerbehoud? Voicemailberichten van het oude nummer komen te vervallen. Facturen van het oude nummer zijn niet meer te zien via My T-Mobile.

Hoe kan ik t-mobile telefonisch bereiken?

De T-Mobile Klantenservice is bereikbaar op 06-2400 1200.

Hoe krijg ik een 06 nummer?

Hoe kom ik aan een telefoonnummer? Als je nog geen telefoonnummer hebt, krijg je dit vanzelf toegewezen als je een prepaid koopt of een abonnement afsluit.

Kun je whatsappen zonder telefoonnummer?

Download eerst de TextNow- of text plus-app op uw apparaat via de Google Play Store, iTunes App Store of de Windows Telefoonwinkel. Als u WhatsApp op pc wilt gebruiken, moet u uw Android-emulator openen (zoals, Bluestacks) en zoeken naar de TextNow- of Text Plus-app daarin.

Hoe lang duurt het voor nummerbehoud?

Gemiddeld duurt de administratieve afhandeling 10 werkdagen, vanaf de aanvraag tot het moment dat het nummer is overgezet. Omdat nummerbehoud eigenlijk altijd gekoppeld is aan een overstap van bijvoorbeeld een internetcontract is er meestal sprake van een maand, vanwege de ‘opzegtermijn’.

Hoe kun je je nummer veranderen?

Nee, dat is niet mogelijk.

Hoe laat is T-Mobile bereikbaar?

Onze klantenservice is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 23:00 uur en in het weekend van 9:00 tot 17:30 uur.