Kun je oortjes retourneren?

Kun je oortjes retourneren?

In verband met hygiëne is het niet mogelijk om oordopjes te retourneren nadat de verzegeling verbroken is.

Wat is een verzegeld product?

Sommige producten – zoals scheerapparaten en tandenborstels – zijn verzegeld. Zo kun je beoordelen hoe het product eruit ziet en kunnen wij bij eventueel retourneren vaststellen dat het product ongebruikt is. Het verbreken van de verzegeling zorgt ervoor dat wij het product niet kunnen terugnemen.

Wat zijn hygiënische producten?

Tandenborstels of scheerapparaten liggen natuurlijk vrij voor de hand, maar oordopjes voor festivals of earbuds om naar muziek te luisteren zijn ook hygiëne-producten. Denk daarnaast aan bepaalde cosmetica, zoals lippenstift, of aan matrassen. Ook producten met een digitale inhoud zijn moeilijk te retourneren.

Welke producten mag je niet retourneren?

Wat mag je wel uitzonderen?

  • Producten die volgens de specificaties van de klant gemaakt zijn.
  • Hygiënische producten of producten met een gezondheidsrisico waar de verzegeling van verbroken is.
  • Audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur met verbroken verzegeling.
  • Producten met een beperkte houdbaarheid.

Kan je AirPods terugbrengen?

Als u niet tevreden bent met uw aankoop, kunt u het product samen met het oorspronkelijke ontvangstbewijs, de oorspronkelijke verpakking en de bijbehorende accessoires binnen veertien (14) kalenderdagen na het ophalen van uw product(en) retourneren.

Kun je AirPods ruilen?

Beschadigde AirPods Als het nodig is een of beide AirPods of de oplaadcase te vervangen vanwege fysieke schade, kunt u elk beschadigd product vervangen tegen een vergoeding buiten garantie. Als u AppleCare+ voor koptelefoons hebt, betaalt u per incident enkel een eigen risico.

Wat is wettelijk herroepingsrecht?

De consument heeft het recht om binnen 14 dagen na de dag van ontvangst van de gehele bestelling (door de consument zelf of een door hem aangewezen derde) aan de verkoper te laten weten dat hij af wil zien van de koop. Dit heet herroepen of ontbinden. U mag ook een langere termijn bieden, maar dat hoeft niet.

Kun je een telefoon retourneren?

Heb je een abonnement met telefoon genomen? Je hebt dan 15 dagen bedenktijd op de toestelkredietovereenkomst. Binnen deze 15 dagen mag je het abonnement gewoon opzeggen en kun je de telefoon en ons netwerk uitproberen.

Wat hoort er bij hygiëne?

Door het uitvoeren van hygiëne wordt voorkomen dat ziekteverwekkers worden verspreid, dat ze kunnen overleven en dat iemand besmet. Voorbeelden van hygiëne zijn: Handen wassen voor en na het bereiden van eten en na toiletbezoek; Schoonmaken van plekken die u vaak met uw handen aanraakt zoals lichtknopjes en deurklinken.

Wat is hygiënisch werken?

Hygiënisch werken is van belang om besmetting met ziekmakende micro-organismen te voorkomen. Het is extra belangrijk als je te maken hebt met kwetsbare mensen zoals ouderen, kleine kinderen, of zieken.

Wat zijn mijn rechten bij retourneren?

Klanten krijgen bij een koop via internet een gegarandeerd en onvoorwaardelijk recht van ontbinding tot 14 dagen na ontvangst van de goederen. U als webwinkelier bent verplicht zo’n retour te accepteren en het volledige aankoopbedrag terug te storten, ongeacht de reden die de klant opgeeft.