Kun je meerdere bonuskaarten koppelen aan Air Miles?

Kun je meerdere bonuskaarten koppelen aan Air Miles?

Bovendien is het ook mogelijk om één Air Miles kaart aan meerdere Bonuskaarten te koppelen, zodat je samen nog sneller spaart.

Kan je Air Miles aan iemand anders geven?

Cadeau geven Doe jij niet zoveel meer met je Airmiles, maar denk je dat je iemand anders er wel blij mee kunt maken? Dan kun je ze eenvoudig ook overboeken naar iemand anders. Het enige dat je dan nodig hebt is het 9-cijferige kaartnummer van de spaarder naar wie je de Airmiles wilt overboeken.

Wat is een Airmile waard?

Een Air Mile is tussen de 0,005 euro (een halve eurocent) en 0,02 euro (2 eurocent) waard. “Als kassakorting bij AH of Shell is het 0,005 euro, bij acties met de inwisselpartners kan dat oplopen tot 2 cent.”

Hoe Air Miles inwisselen bij Bol Com?

Je kan geen Air Miles op bol.com inwisselen Het is niet mogelijk om Air Miles direct in te wisselen bij bol.com. Volg je bestelling, betaal facturen of retourneer een artikel.

Kan ik 2 bonuskaarten koppelen?

Met ‘Profielen koppelen’ kun je samen met je partner, vriend of familielid gebruik maken van o.a. dezelfde Exclusieve deals op twee Bonuskaarten. Dit kan alleen als jij aangemeld bent voor het Mijn Bonus-programma.

Kun je AH bonuskaarten koppelen?

Je kan dit ook via de AH app doen. Voordeel daarvan is, dat je je ook meteen kan aanmelden voor de Mijn Bonus Box. Dat kan namelijk alleen via de app. Je kan ook je Air Mileskaart koppelen als je je kaart activeert en nog sneller en makkelijker sparen.

Hoeveel bonuspunten heb ik?

In je account vind je in het menu de knop Jouw bonuspunten. Hier zie je ook je huidige puntenaantal. Vanaf 100 bonuspunten kun je je bonuspunten inwisselen voor tegoed. Klik hiervoor op Bonuspunten inwisselen.

Hoe Bonuskaart koppelen aan Air Miles?

Volg deze 4 stappen:

  1. Stap 1: Schrijf je in bij Air Miles via deze link.
  2. Stap 2: Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Stap 3: Ontvang je persoonlijke Air Miles kaartnummer in je mail.
  4. Stap 4: Koppel je Air Miles kaart in de app of ga naar Klantenkaarten in je AH profiel.

Hoeveel geld is 1000 Air Miles?

Minimaal krijg je rond de € 5,- per 1.000 Air Miles, maar € 40 voor 1.000 Air Miles kan dus ook. De winnaar is heel duidelijk de Dinercheque, je krijgt voor 500 Air Miles een dinercheque die je € 20,- korting geeft bij geselecteerde restaurants. Dus omgerekend is dat € 40,- voor 1.000 Air Miles.

Hoe lang duurt bijschrijven Air Miles?

Bij iedere € 2,- aan producten, ontvang je 1 Air Mile. Je gespaarde Air Miles worden binnen één week bijgeschreven op je Air Miles kaart.

Kan ik Flying Blue Miles overdragen?

Miles overdragen Draag uw Miles over aan een andere Flying Blue-deelnemer en help hen de Miles te krijgen die ze nodig hebben! Uw Miles worden binnen 72 uur overgedragen. Houd er rekening mee dat er een toeslag geldt.

Waarom vervallen Air Miles?

Waarom zijn ze nog maar beperkt geldig? Air Miles heeft in 2013 besloten om de geldigheid in te perken tot vijf jaar. De reden daarvoor is dat heel veel mensen wel punten spaarden, maar niet inleverden. Het inwisselaanbod is vergroot destijds.