Kan je zwangerschapstest bij supermarkt kopen?

Kan je zwangerschapstest bij supermarkt kopen?

Een zwangerschapstest (urinetest) is te koop bij de apotheek, maar evengoed in het warenhuis of de drogisterij. In de supermarkt zijn ze meestal goedkoper, maar even betrouwbaar als degene die je bij de apotheek vindt. Tegenwoordig kan je ook via internet tests bestellen.

Kan je een zwangerschapstest halen bij de Jumbo?

Clearblue – Zwangerschapstest snelle detectie bestellen? – Drogisterij — Jumbo Supermarkten.

Waar liggen de zwangerschapstesten in de Albert Heijn?

De Albert Heijn zwangerschapstesten vind je in de winkel vaak bij de vitaminen, pleisters en andere zelfzorgmiddelen.

Waar kan ik een zwangerschapstest kopen?

Je kan een zwangerschapstest kopen bij iedere apotheek of drogist en bij sommige supermarkten. Ook kan je zwangerschapstesten online bestellen, onder andere bij bol.com.

Lees ook:   Wanneer is de behandeling van mycoplasmalongontsteking mogelijk?

Welke supermarkt verkoopt zwangerschapstest?

Je kan een zwangerschapstest ook online bestellen. Bij Albert Heijn vind je verschillende betrouwbare testen van Clearblue, Etos en Test-Point. Het fijne aan online bestellen is het gemak. Jouw boodschappen worden samen met de zwangerschapstest op je favoriete moment thuisbezorgd.

Hoe werkt zwangerschapstest Albert Heijn?

De smart dual sensor vertelt je niet alleen of je ‘zwanger’ of ‘niet zwanger’ bent, maar laat je ook weten hoe lang je al zwanger bent. Het aantal weken sinds de bevruchting wordt getoond als 1-2, 2-3 of 3+.

Hoe betrouwbaar is een goedkope zwangerschapstest?

Zijn goedkope testen minder betrouwbaar? Fabrikanten willen je graag laten geloven dat hun dure merken beter zijn dan de huismerken, maar dat is zeker niet zo. Alle zwangerschapstesten, goedkoop of duur, zijn even betrouwbaar, zo’n 99% als je test vanaf de dag dat je ongesteld had moeten worden.

Welke Zwangerschapstesten zijn geschikt voor een zwangerschapstest?

In de basis werken alle zwangerschapstesten hetzelfde. Door een strip in de urine te houden kan je eenvoudig testen of je zwanger bent. Iedere urine kan voor een zwangerschapstest worden gebruikt, maar ochtendurine is hiervoor het meest geschikt. Ochtendurine bevat namelijk de hoogste hCG-concentratie.

Lees ook:   Hoeveel dagen heb je nodig voor een stedentrip naar New York?

Wanneer doe je zwangerschapstest te vroeg?

Doe een zwangerschapstest pas als je minimaal één dag overtijd bent, op je NOD (Niet Ongesteldheidsdag). Wanneer je een zwangerschapstest te vroeg doet, is de hoeveelheid hCG-hormoon in je urine nog te laag om te kunnen meten.

Waarom is de zwangerschapstest negatief?

Zwangerschapstest negatief. Wanneer de zwangerschapstest negatief is, betekent dit meestal dat je niet zwanger bent. Maar ook een negatieve uitslag klopt soms niet. De volgende factoren kunnen de oorzaak zijn: Je hebt te vroeg getest. Wanneer je te vroeg een zwangerschapstest doet, is er nog niet voldoende hCG-hormoon aangemaakt.

Wat is een zwangerschapstest met een strip?

Zwangerschapstest met een strip. Een zwangerschapstest met een strip, ook wel dipstick genoemd, is de meest simpele test. De test is minder populair dan een midstream test. Dit komt omdat het opvangen van de urine ingewikkeld kan zijn en omdat de testresultaten niet altijd duidelijk zijn.

Lees ook:   Wat geeft een koe aan melk per dag?