Kan je voicemails terughalen?

Kan je voicemails terughalen?

Gearchiveerde sms’jes, gesprekken of voicemails herstellen Tik op een gesprek of voicemail die je wilt herstellen en houd het item vast. Optioneel: Als je meerdere gearchiveerde items wilt herstellen, tik je op je eerste sms’je, gesprek of voicemail en houd je het item vast. Selecteer vervolgens meer items.

Hoe kun je oude voicemail berichten terugluisteren?

Onder Voicemail in Mijn Bereik vind je alle voicemails (tot een jaar terug). Hier kun je voicemails beluisteren en verwijderen. Vanuit de Android en iOS apps kun je eenvoudig een overzicht inzien van al je ingesproken voicemailberichten. De berichten zijn direct terug te luisteren en te verwijderen.

Lees ook:   Wat zijn symptomen van ontlastingsincontinentie?

Kan voicemail beluisteren kwaad?

Nadat ik de oproep had verwijderd kreeg ik bericht dat er een voicemail was ingesproken (van dit buitenlandse nummer misschien). Kan het kwaad dit voicemail bericht te beluisteren? Je kunt je voicemail rustig beluisteren want daarmee sta je niet in verbinding met de beller. De voicemailbox is namelijk prive.

Hoe lang blijft een voicemail bericht bewaard?

Onbeluisterde berichten blijven 8 dagen bewaard. Berichten die je hebt beluisterd, zijn na 24 uur weg. Langer bewaren kan ook. Druk tijdens het beluisteren van je bericht op 5, dan blijft het 7 dagen bewaard.

Kan je een voicemail bericht opslaan?

Als je je voicemail hebt afgeluisterd kun je gelijk op het cijfer 2 klikken. Zo wordt je voicemailbericht nogmaals 7 dagen bewaard. Je kunt dit een aantal keer herhalen, als die 7 extra dagen niet genoeg zijn.

Hoe wis je voicemail?

Een sms’je, gesprek of voicemail verwijderen

  1. Open de Voice-app .
  2. Open het tabblad Berichten , Gesprekken of Voicemail .
  3. Tik op het bericht of gesprek dat of de voicemail die u wilt verwijderen.
  4. Tik op Meer. Verwijderen.
  5. Tik op het vak Ik begrijp het om te bevestigen en tik op Verwijderen.
Lees ook:   Welke voedingsstoffen hebben konijnen nodig?

Wat zeg je aan het einde van een voicemail?

Afsluiting – sluit het voicemailbericht af met een vriendelijke groet en de woorden “Einde bericht”.

Hoe kan ik mijn voicemail uitzetten Proximus?

Deactiveren Typ ##61# en druk op Verzenden.

Hoe luister je voicemail terug Samsung?

Voicemail beluisteren – Samsung Galaxy S7 Druk op Telefoon. Druk op het icoontje voor toetsenbord. Druk op 1 en houd de toets ingedrukt tot het scherm weergeeft dat er naar voicemail wordt gebeld. Volg de mondelinge aanwijzingen van voicemail.

Hoe kun je je voicemail beluisteren simpel?

Op Mijn Simpel / sim & instellingen kun je de voicemail uit- en aanzetten. Voor het instellen en beluisteren van je voicemail bel je 1233.

Kan een nummer terugbellen kwaad?

Providers adviseren hun klanten vooral niet terug te bellen naar dubieuze telefoonnummers. De Fraudehelpdesk heeft een uitgebreide lijst met tips om telefoonfraude tegen te gaan.

Kan terugbellen kwaad?

Wangirifraude: hoge kosten na terugbellen vreemd nummer Als u terugbelt, krijgt u niemand aan de lijn. De telefoon blijft overgaan of u krijgt een pieptoon te horen, waardoor u denkt dat de ander heeft opgehangen. U bent echter in ‘gesprek’ met een duur betaalnummer in het buitenland.

Lees ook:   Waarom is het koud in de herfst?